Zimní botičky pro děti – z obchůdku Emelli!

Maminky, ta pravá zima, s mrazy i sněhem je tady co nevidět! A ta letošní má být prý obzvláště dlouhá a studená… No, nezbývá nám, než zimu přečkat – samozřejmě hlavně v teple! Proto, myslete na správnou zimní výbavu – v první řadě pak na teploučké boty pro své děti! Ideální jsou modely s kožíškem, ovčím rounem, do mokrého počasí se hodí botky s nepromokavou membránou… A kam pro zimní botky v Brně? Přece do obchůdku Emelli, který najdete ve Starém Lískovci na adrese U Leskavy 27. Zimní boty pro děti jsem vám zde nafotila pro inspiraci – mrkněte v mé reportáži!

Jak se říká: „nohy v teple, to je základ“ – a u dětí toto platí obzvláště. Přece jenom, správná zimní výbava, a to jak oblečení, tak i boty, může zamezit případnému nachlazení a rýmečkám…

Děti by tedy určitě měly mít na zimu alespoň jeden pár obuvi, která je přizpůsobená do mrazů, do mokra a sněhu… A jak známe děti, ty se rády projdou v kalužích, skočí do závějí sněhu a rozmary počasí obecně moc neřeší.

Pokud tedy zimní boty pro děti potřebujete a aktuálně je i sháníte, zajděte se určitě mrknout od obchůdku Emelli, který najdete ve Starém Lískovci na ulici U Leskavy 27. Právě zde mají totiž opravdu spoustu modelů zimních bot, pro kluky i holčičky!

Tyto boty jsou zateplené, mnohé mají kožíšek, fleecovou vložku a obzvláště skvělé jsou botky s ovčím rounem – ovčí vlnou. Právě tento typ zateplení je prý velmi osvědčený a děti skutečně zahřeje.

Mimochodem, s tímto ovčím rounem mají v obchodě Emelli také sněhulky! U některých jde dokonce tato zateplená vložka vyjmout a z botek se tak rázem stanou praktické holínky. Takže boty vhodné na doslova celoroční užití!

Většina modelů zimních bot pak má také nepropustnou voděodolnou membránu, což je skvělé do zimního počasí plného deště a sněhu. Dětská nožka tak zůstane zaručeně v suchu.

Super jsou i vyšší boty, opět děti zahřejí i během velmi chladné zimy.

U všech botiček v obchodě Emelli si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Superfit, Primigi, Richter, Jonap, Keen, Viking, Ricosta, Lurchi, Froddo, D.D.step, Boots4u, Fare, Szamos, Ciciban, Medico, Befado, Coqui, Anatomic, Čechtín, Pidilidi, Demar, DPK, Capiki… Mezi novější značky pak patří BOBUX z Nového Zélandu, italské IMAQ a maďarské PONTE.

Mimo botky pak v Emelli koupíte i ponožky – některé v ryze zimním provedení, ze silnějšího materiálu.

Pro děti zde také pořídíte ponožky s protiskluzovou podrážkou, ideální na doma.

Z doplňkového sortimentu v Emelli pak zmíním také čepičky (nyní i zateplené), holínky, bačkůrky, softshellové kalhoty, deštníky, nebo Zdravé lahve na pití a boxíky na svačinu.

Maminky, pro zimní výbavu – hřejivé botky, sněhule, ponožky…vyražte do Emelli!

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web, ESHOP
ODKAZ: EMELLI / facebook
ODKAZ: EMELLI / instagram