Zářijové novinky u Nespressa!

Máte rádi kávu Nespresso? Pak musíte vědět o dvou zajímavých novinkách, které právě tato značka opět uvedla do prodeje. Jedná se o limitované edice dvou velmi úspěšných káv, Tribute to Milano a Tribute to Trieste.  Obě kávy jsem ochutnala a jsou výborné – až budete mít příležitost, vyzkoušejte! ;) Víc v následujícím článku. 
Kávu Nespresso piju už řadu let, chutná mi a mnohé kávy jsem si opravdu zamilovala. I proto ráda sleduji všechny novinky, které Nespresso uvádí na trh.
Těmi posledími „novinkami“ jsou dvě limitované edice káv, které Nespresso opět vrátilo do prodeje. Jedná se o kávy Tribute to Milano a Tribute to Trieste. Kávy jsou inspirované ikonickými italskými městy a musím říct, obě jsou skutečně výborné!
Možná si na tyto kávy pamatujete – byly už v prodeji v letech 2013 a 2015 a patří mezi ty nejoblíbenější, které Nespresso kdy prodávalo. A i z toho důvodu se tyto kávy nyní vrátily zpět do prodeje, a to v limitovaných edicích – až do vyprodání zásob je nyní můžete vyzkoušet a zakoupit v brněnském Nespresso Boutique.
Z těchto dvou káv si mě získala hlavně edice Tribute to Trieste! Chuťově je opravdu jemná – můžete ji pít jak s mlékem, tak i bez – takto si kávu nejraději vychutnám já. V chuti této kávy jsou patrné tóny čokolády a nádherná je i oříšková vůně. Pokud vám vyhovuje právě tento chuťový typ kávy, určitě si Tribute to Trieste zamilujete. ;)

Káva Tribute to Milano ovšem také skvělá, za mě chuťově více ovocná, nasládla, svěží a má opravdu bohaté aroma. Opět si ji dávám bez mléka, chutná výborně!

Obě tyto kávové edice stojí za pozornost – už i z důvodu, že jsou to opravdu jedny z NEJ káv, jaké Nespresso představilo. Vyzkoušejte! ;)

Obě tyto edice kávy od Nespressa koupíte v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook