Zapojte se do LEGO® Space soutěže – vyhrajte stavebnici a pošlete svou minifigurku do vesmíru!

Taky patříte k milovníkům stavebnice LEGO? Pak musíte vědět, že právě probíhá velmi zajímavá LEGO Space soutěž, do které se může zapojit úplně každý, kdo si zakoupí stavebnici LEGO!
A výhry jsou více než úžasné – celkem 321 výherců získá vlastní minifigurku, která vycestuje do vesmíru! Mimo to, každý den se v rámci této soutěže losuje 5 stavebnic LEGO! POZOR – soutěž trvá už jen do konce července, ale šance na výhru stále jsou!
Víc informací k této soutěži v mém článku…

Stavebnice LEGO baví malé i velké, v tom mi dáte jistě za pravdu. Já sama si dodnes tak ráda stavebnice složím!
A proto vás musím informovat o skvělé LEGO Space soutěži, která aktuálně probíhá. V rámci této soutěže totiž můžete vyhrát skutečně jedinečné výhry, mimo stavebnice LEGO i minifigurku podle svého vlastního návrhu, která vycestuje do vesmíru a poté se vrátí zpět – ke svému výherci.

Už v průběhu srpna bude totiž vyslána vesmírná raketa s LEGO minifigurkami do vesmíru! Minifigurky poletí do stratosféry ve speciálně vyvinutém raketoplánu vyneseným heliovým balonem.
Míst v raketě je samozřejmě omezeně, celkem 321. A všech 321 figurek bude patřit vám – šťastným výhercům. Mít doma figurku, co se podívala do vesmíru? To je velký unikát!

Po návratu z vesmíru budou minifigurky rozeslány v dárkových krabičkách i s palubním lístkem svým majitelům – výhercům.

A to není vše – v rámci LEGO Space soutěže se pak losuje denně i 5 různých stavebnic LEGO – pro 5 výherců.

To hlavní – jaká je mechanika soutěže a do kdy soutěž trvá?
Soutěž trvá už jen do konce měsíce, tedy do 31. července, šance na výhru ale samozřejmě stále jsou – stále zbývá obsadit celkem 57 míst v raketě!

Jak se do soutěže zapojit?
Kupte si jakoukoliv stavebnici LEGO, zaregistrujte svou účtenku na webu www.legosoutez.cz a vytvořte si svou minifigurku dle návodu. Je to jednoduché, figurka může mít jakoukoliv podobu, je to na vaší fantazii.

Každý den se ze zúčastněných soutěžících losuje 5 výherců, kteří získají 1 z 5 stavebnic LEGO, po celou dobu trvání soutěže se pak každý týden losují ty figurky, které se podívají do vesmíru a poté budou rozeslány ke svým majitelům – výhercům. 

Zapojte se do LEGO Space soutěže, stojí to za to!

ODKAZ: LEGO Space soutěž / web, registrace do soutěže