Zaměřeno na: stylové a pohodové outfity (nejen) na běh!

Asi jako každá žena, tak i já chci, aby mi to slušelo, a to vlastně za všech situací! Čímž rozhodně nemyslím, že nosím jen „chic“ oblečení a doma dětem servíruji večeři v kostýmku a botách na podpatku… :) Oblečení přizpůsobuji tomu, co aktuálně dělám a také, vybírám podle toho, jakou oblečení plní funkci. A to třeba i při sportu, kde je pro mě nesmírně podstatná právě ona zmiňovaná „funkčnost“. Ovšem – i věci na sport, třeba na běh, mohou být nejen takto funkční – já ocením, když i hezky vypadají.

Nedávno jsem Vám na blogu představila brněnskou značku Triexpert, která je právě o běhu, a to doslova od „A do Z“. Triexpert totiž nabízí opravdu široký sortiment věcí pro sport – a hlavně, pro běh. V obchodě Triexpert, který najdete v Brně na ulici Milady Horákové 20, mají spoustu kvalitního a funkčního oblečení pro běhání, je tu obrovský výběr běžeckých bot a samozřejmě, také doplňků – koupíte tu třeba lahve na pití, sluchátka, čelovky, nebo výživové doplňky. Vybavíte se tu zkráka na běhání “od hlavy až po paty”, a to na profesionální úrovni.

Velkou zajímavostí také je, že v Brně, jako na jediném místě, zde provádí také tzv. diagnostiku nohy – na několika přístrojích. Vyhodnocením celé řady údajů Vám zde pak doporučí tu správnou botu jen a jen pro Vás.

Zpátky ale k oblečení – právě o krásných a funkčních outfitech na běhání je totiž tato moje reportáž! Nedávno jsem se totiž do obchodu Triexpert stavila, omrknout právě hezký věci na běhání. Venku už je totiž počasí na jedničku a tak se běhá doslova jedna báseň! :) A pokud Vám doma nějaký ten hezký kousek na sebe – na sport a třeba i na běhání – chybí, třeba Vás inspiruje můj fotoreport… :)

Nafotila jsem tu pro Vás několik zajímavých kombinací – a rovnou na sobě, přece jen, myslím, že je lepší vidět, jak takové věci vypadají oblečené.

Super je, že si tu můžete koupit celý outfit na běhání, kdy k sobě budou jednotlivé kousky krásně ladit. Vybrat si můžete super trička, tílka, mikiny….

…a samozřejmě také „spodní díly“ – krátké, nebo dlouhé kalhoty.

Hodit by se Vám mohly i další doplňkové věci – čelenky, kšiltovky, ponožky, nebo třeba čelovky a lahve na pití…

Co je ovšem nejvíc senzační v tomto obchodě, je výběr bot. Tolik kvalitních bot na různé typy běhání opravdu jinde v Brně nenajdete. S výběrem té pravé a správné boty právě pro Vás Vám tu samozřejmě pomohou, jak už jsem zmínila, provádí tu „diagnostiku nohy“, kdy na speciálních přístrojí zjistí, jaký druh boty je právě pro Vás ten vhodný…

Zkrátka, závěrem – pokud běh v jakékoliv podobě, ať už na amatérské, nebo profesionální úrovni, patří do Vašeho života – měli byste o obchodu Triexpert vědět… :) Navíc – za tímto brandem stojí i celá komunita lidí, kteří se pravidelně schází, běhají, trénují a baví je to… A třeba můžete patřit mezi ně. O fajn lidech, nových přátelích, to přece také je, že? :)

Mrkněte na spoustu fotek z obchodu Triexpert také do fotogalerie!

Prodejnu Triexpert najdete v Brně, na ulici Milady Horákové 20.

ODKAZ: TRIEXPERT / web, eshop
ODKAZ: TRIEXPERT / facebook