Vyražte v létě do letního kina! Kam? Promítá se i na zahradě Vily Löw-Beer.

Jak si užít příjemný letní večer s neopakovatelnou atmosférou? Zajděte si do letního kina! Promítání venku, posezení pod širým nebem, hvězdy nad hlavou a skvělý film… Co víc si přát! A kam do letního kina – v Brně? Kino Art i letos promítá každé pátky na zahradě známé Vily Löw-Beer! I díky této unikátní a významné stavbě, kouzelné zahradě kolem, hřišti pro děti…zde mají promítání své velké kouzlo.
Udělejte si čas, stojí to za to! Víc informací & vstupenky na webu https://www.kinoart.cz/cs/mista/letnikinovzahradevilylowbeer a také v mém článku níže…

Jaký zážitek byste si během léta rozhodně neměli nechat ujít? Přece návštěvu letního kina – promítání pod širým nebem má vždy svou neopakovatelnou atmosféru, v tom mi dáte jistě za pravdu…

A kam vyrazit do „letňáku“? Možností je samozřejmě víc, já vás chci ale pozvat do zahrady známé brněnské Vily Löw-Beer, kde každý pátek promítá stejně, jako loni Kino Art.
Pod hvězdným nebem si zde užijete jak artovky, tak i letní hity a klasické filmy.

Vila Löw-Beer, kterou najdete ve vnitrobloku rezidenční čtvrti Černá Pole naproti lužáneckému parku, je známou brněnskou historickou památkou. Vily sloužila v 18. století coby potravinová celnice, v dnešní době má podobu galerijního prostoru, nachází se zde pak i kavárna Café Löw-Beer.

K vile pak patří i velká zahrada, která je volně přístupná. Můžete zde relaxovat, nebo si i uspořádat piknik, děti zde pak zase ocení hřiště s houpačkami a skluzavkou.

A právě zde – v zahradě Vily Löw-Beer promítá každý letní pátek Kino Art zajímavé filmy!

Na páteční promítání se prodává vždy 100 míst k sezení, pokud si vstupenku koupíte online (pod odkazem: www.www.kinoart.cz/cs/mista/letnikinovzahradevilylowbeer), máte zajištěno místo k sezení, ovšem je nutné dorazit vždy alespoň 15 minut před začátkem promítání.

Zbytek vstupenek se prodává na místě buď na deku / vlastní sezení, nebo na zbylá místa. Pro prodej na místě platí pravidlo, kdo dřív přijde, ten dřív sedí.  

A jaký je program? Určitě sledujte web letního kina v zahradě Vily Löw-Beer, viz odkaz níže, filmy se zde na páteční promítání postupně přidávají.
Můžete se těšit třeba na veleúspěšný hit loňského léta „Barbie“, nebo na originální grotesku Stovky bobrů… 

Projekce budou začínat po setmění ve 21.00.

ODKAZ: KINO ART / web, letní kino & vstupenky
ODKAZ: KINO ART / facebook
ODKAZ: KINO ART / instagram