Vyražte si na gurmánský týden do Luhačovic!

Máme pro Vás tip na fajn událost v překrásném prostředí, které jsme si my dvě doslova zamilovaly. Chtěli byste zažít prima den, nebo třeba víkend se speciální nabídkou skvělého jídla a relaxu, na naprosto nádherném místě?! Pak si tento článek pozorně přečtěte, protože tento tip je právě pro Vás.

S wellness hotelem Augustiniánským dům jsme Vás už seznámily, když jsme ho byly osobně omrknout. Článek o našem pobytu si můžete přečíst zde: Zažijte absolutní relax – jako my!

Vzhledem k tomu, že toto překrásné místo se nachází ne tak daleko od Brna, je oblíbenou lokalitou k návštěvě a odpočinku právě Brňáků.

Terasa Augustiniánský dům - gurmánský víkend

V období prázdnin se tu koná hodně akcí a o jedné bychom Vám rády napsaly. Věříme, že všichni totiž máme společnou zálibu a máme rádi dobré jídlo. Není nad to se výborně najíst, co říkáte?:)

Zveme Vás společně s Augustiniánem na Gurmánský týden, který bude probíhat od 29.8. do 6.9. Budete mít možnost ochutnat opravdové lahůdky a nejen to! Můžete si tady užít i perfektní relaxační pobyt. Každý si potřebujeme čas od času odpočinout. Součástí hotelu je totiž i překrásné wellness, odpočinková terasa, využít můžete i skvělou nabídku masáží a wellness rituálů. Jednoduše se tu můžete nechat rozmazlovat!

Gurmánský víkend Augustian 5

V sobotu se můžete těšit na raut v selsko-farmářském stylu. Vzhledem k tomu, že Gurmánský týden bude probíhat v období sklizně, bude raut pod taktovou šéfkuchaře Tomáše Hájka probíhat právě v tomto stylu. Čekat tak můžete sezónní dobroty od regionálních dodavatelů. Příjemným zpestřením bude cimbálová muzika, která umocní atmosféru.

Gurmánský víkend Augustian 2 Gurmánský víkend Augustian 3 Gurmánský víkend Augustian 4

V neděli na Vás bude čekat 5-chodové degustační menu, které bude směrováno do mezinárodní kuchyně. Opět v režii šéfkuchaře Tomáše Hájka, který Vám bude po celý večer k dispozici a rád Vám celé menu osobně představí.

V týdnu je pro Vás připraveno představení kávy, degustace slivovice a místních pálenek, což si užijí asi hlavně pánové!:) Dále degustace vína a nebo třeba koktejlový večer, to bychom si nechaly líbit i my! Zažít můžete i příjemný večer na naší oblíbené terase, kde Vám bude hrát písničkář Ziggy.

Gurmánský víkend Augustian 6

Pokud patříte mezi pravé gurmány a máte rádi krásné prostředí, rozhodně si tuto akci nenechejte ujít! A pokud jsme se netrefily do termínu, nevadí, protože v Augustiniánském domě se vždy skvěle najíte!

Gurmánský víkend Augustian 7

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/web

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE/web/eshop