Vybavte se (nejen) na léto – z e-shopu www.hezkyzadek.cz!

Sháníte hezké, kvalitní a originální letní plavky, ale i šaty, ve kterých se budete cítit skvěle a které vám budou slušet? Pak určitě mrkněte na e-shop www.hezkyzadek.cz, kde koupíte ze široké nabídky krásné plavky, šaty a také, sportovní oblečení a legíny! Právě na legíny se tato značka rovněž zaměřuje, některé modely jsou dokonce ušité z revolučního, funkčního materiálu, který obsahuje rostlinné výtažky z bylinek a řas – tento materiál má velmi pozitivní vliv na pokožku. Legíny dokonce zpevňují kůži a eliminují celulitidu!
Pár kousků z e-shopu www.hezkyzadek.cz jsem vám nafotila pro inspiraci, mrkněte v mém článku!
POZOR – využít můžete i můj kód COOL20 na 20% slevu na nákupu právě na eshopu www.hezkyzadek.cz!

Milé dámy, právě e-shop www.hezkyzadek.cz byste zaručeně měly znát! 
Za značkou hezkyzadek.cz stojí česká firma Aipex, která navrhuje a šije stylové, pohodlné, kvalitní oblečení pro volný čas – zaměřují se zejména na šaty, plavky a hlavně, na legíny!

Veškeré oblečení si šijí z vlastních, unikátních materiálů a vše se šije také u nás, v České republice. 

Právě jejich legíny jsou v mnoha ohledech speciální, a to zejména co se týká použitého materiálu.

Jedná se o funkční typ materiálu zvaný „ITOFinish KELP“. Ten obsahuje rostlinné výtažky z bylinek a řas, které velmi příznivě působí na naši pokožku. Posilují cévy, mají dobrý vliv i na krevní oběh. Tím se pokožka zpevňuje a posiluje.

Rostlinné výtažky jsou ve formě mikrokapslí přidané přímo do struktury vlákna. Tyto látky se během nošení postupně uvolňují a napomáhají tak k hydratované, pevné a dobře prokrvené pokožce. Legíny AIPEX jsou navíc obohaceny o aktivní složky, které pohlcují bakterie, čímž zabraňují růstu a šíření infekcí. Budete se tak moci cítit vždy příjemně a svěže.
Bylinné extrakty se z legín postupně uvolňují a až po přibližně 30 vypráních zcela vymizí. Formující efekt legín však i nadále zůstává.

Ideální je nosit anticelulitidní legíny alespoň 6 hodin denně, aby byl jejich účinek opravdu maximální.

Na legínách Hezkyzadek.cz je skvělé také to, že jsou zcela neprůhledné!

Vedle anticelulitidních legín pak značka Aipex šije i sportovní (barevné legíny), šaty, plavky…ty už jsou z klasického, pružného a pohodlného materiálu Aipex.

I tento materiál si opravdu zamilujete – třeba v ohledu šatů mohu za sebe napsat, že jsou na těle tak příjemné! V podstatě je na sobě necítíte, jsou lehounké, doslova s vámi splynou…

Šaty ušité z materiálu Aipex se navíc nemačkají, což určitě oceníte – pokud si je sbalíte s sebou na dovolenou. Materiál je zároveň velmi vzdušný, pružný, nikde vás neškrtí, netáhne, což je také super!

Letní šaty si na e-shopu www.hezkyzadek.cz můžete vybírat opravdu z velmi pestré nabídky mnoha barev, délek, střihů, vzorů…

Já zvolila dva modely v krátkém provedení a mohu napsat, že co šaty doma mám, téměř je nesundávám! Zamilovala jsem si jejich pohodlí, super je i to, že šaty velmi rychle schnou.

Z materiálu Aipex jsou pak ušité také nádherné plavky

Dámské plavky jsou opět k výběru z mnoha typů – já byla nadšená ze široké škály střihů plavkové podprsenky, na výběr opravdu pro každý typ a velikost prsou.

Pokud sháníte skutečně originální letní plavky, tak na e-shopu www.hezkyzadek.cz je zaručeně najdete!

Materiál Aipex je pro plavky opět perfektní, protože je velmi pružný, ale pevný zároveň, plavky se i při častém namáčení, praní…nevytahují, drží tvar i barvu.

Krásné kousky, že?

POZOR, využít můžete i můj kód COOL20 na 20% slevu na nákupu právě na eshopu www.hezkyzadek.cz!

ODKAZ: HEZKYZADEK.CZ / web, eshop
ODKAZ: HEZKYZADEK.CZ / facebook
ODKAZ: HEZKYZADEK.CZ / instagram

Zákaznice ze Slovenska mohou využít eshop www.peknyzadok.sk.