Vybavte se na kolo – inspirace z obchodu 4 Kluci od kol!

Cyklistická sezóna je v plném proudu! Sháníte hezké a kvalitní cyklo oblečení – dresy, kalhoty, ale třeba i cyklistické tretry, přilby a další doplňky? Zastavte se mrknout do obchodu 4 Kluci od kol, najdete ho na ulici U Vlečky 5c. Právě zde je ten nejširší výběr cyklistického oblečení v Brně, mají opravdu překrásné věci, kvalitní, od celé řady značek. Navíc vám tady vždy ochotně poradí s výběrem. Pár cyklo outfitů jsem vám zde nafotila pro inspiraci, mrkněte v mém článku!

O obchodě 4 Kluci od kol vám tu už pár let píšu – vždy v sezóně, kdy na kolo všichni rádi vyrážíme. Právě zde je totiž opravdu ten nejširší výběr oblečení na kolo – seženete zde cyklistické dresy v mnoha typech, kalhoty na kolo, ale také helmy, tretry a další doplňky.

Svůj outfit na kolo si zde můžete vyladit opravdu dokonale – zkrátka, přesvědčíte se zde, že i na kole vám to může slušet.
Oblečení na kolo si tu můžete sestavit naprosto kompletně, mají nejrůznější typy dresů, podvlékací trička, mikiny na kolo, lehké bundy na kolo – i ty nepromokavé.

Vše je samozřejmě maximálně přizpůsobeno také účelu – oblečení je funkční, odvádí pot, případně chrání před vlivy počasí.

Co se právě těchto brandů týká, koupíte zde kvalitní módu od značek Assos, Maloja, Poc, Castelli, Mons RoyaleSportful, 7MESH a Alé… Přilby pak nabízí od značek Mavic, Poc, Giro.

Oblečení od jednotlivých značek můžete různě kombinovat, záleží, jak vám dané věci budou sedět a zda dáváte přednost například volnějším kouskům, nebo naopak těm více upnutým.

Dresy na kolo v obchodě 4 Kluci od kol jsou skutečně nádherné – některé modely barevné, plné vzorů, ale vyberou si zde i ti, kdo dávají přednost jednobarevným, méně výrazným kouskům.

Kalhoty na kolo tu také mají v různých délkách, typech…upnuté, nebo naopak volnější v typu kraťasů.

Letos se v kolekcích kalhot na kolo objevily i barevné kousky, ze kterých jsem byla osobně nadšená – a dámy jistě právě takové modely také ocení.

Jak píšu, outfit na kolo si zde vyladíte naprosto dokonale, a to i ve směru barev.

Mimo oblečení na kolo tu můžete vybírat z celé řady doplňků, pořídíte zde krásné a kvalitní přilby, tretry na kolo

V obchodě 4 Kluci od kol pak koupíte také kola, specializují se zde na prémiovou značku Cannondale.
Kola tu nabízí opět v mnoha typech – a to jak klasická, tak i elektrokola.

Ve směru výběru kol, ale i oblečení, doplňků… vám zde vždy rádi poradí, pomohou při výběru. Pracují zde opravdu zkušení profesionálové, proto věřte, že jste zde v těch nejlepších rukou!

Kamennou prodejnu 4 KLUCI OD KOL najdete na adrese Brno, U Vlečky 5c.

ODKAZ: 4 KLUCI OD KOL / web, eshop
ODKAZ: 4 KLUCI OD KOL / instagram
ODKAZ: 4 KLUCI OD KOL / facebook