Velká valentýnská soutěž!

Blíží se svátek všech zamilovaných, Valentýn! A proto tu pro vás mám velkou valentýnskou soutěž, kterou jsem pro vás připravila ve spolupráci s centrem thajských masáží, s Tawanen, hotelem Barceló Brno Palace a s květinovým studiem AMMI. Výherce získá skvělé ceny, které si se svou drahou polovičkou rozhodně užije – a to 2 Aroma Oil masáže, poukaz do restaurace Palazzo v hodnotě 2.000,- a krásnou kytici z AMMI! Tak pojďte soutěžit, stojí to za to! ;)

Ať už Valentýna slavíte, nebo ne, věřím, že tak krásné ceny udělají radost každému a vlastně, proč si neužít super a výjimečný den s někým, koho máte rádi? :) Příležitostí vám může být i výhra v mé Valentýnské soutěži, kterou vám přináším ve spolupráci s centrem thajských masáží, s Tawanem, hotelem Barceló Brno Palace a květinovým studiem AMMI.

Výherce soutěže získá 2 poukazy na 90 minutovou masáž Aroma Oil v Tawanu, dále poukaz v hodnotě 2.000,- na konzumaci do restaurace Palazzo (restaurace je součástí hotel Barceló Brno Palace) a dáma dostanate i krásnou kytici z květinového studia AMMI. 
Realizace výhry (masáže, večeře v restauraci a dárek v podobě kytice) je 22. února.

JAK SOUTĚŽIT?

  1. sledujte Instagram @coolbrnoblog
  2. sledujte Instagram @tawan_massage
  3. sledujte Instagram @studioammi
  4. sledujte Instagram @barcelobrnopalace
  5. do komentářů pod příspěvek označte, s kým byste si valentýnskou oslavu nejraději užili

Soutěž vyhlásím přesně na Valentýna, tedy 14. února, kdy z komentářů vylosuji jednoho z vás!
Hodně štěstí!