Velikonoční inspirace z obchodu HOMEDESIGN v Hodoníně

Mám pro vás božskou inspiraci na jedinečné velikonoční a jarní doplňky & dekorace! Možná si vzpomínáte – před Vánocemi jsem vám zde psala o obchůdku a eshopu HOMEDESIGN, kamennou prodejnu najdete v Hodoníně (eshop www.homedesignshop.cz)… A právě zde mají vždy opravdu ty nejkrásnější a velmi originální dekorace, umělé květiny, doplňky, jaké si snad můžete přát. Mimo to, nabízí velice široký sortiment oblíbeného luxusního porcelánu značky Villeroy & Boch – ten je zde k dostání také v úchvatné jarní a velikonoční kolekci. Mrkněte na můj článek se spoustou fotek!

Možná si říkáte, že Hodonín máme z Brna „trochu z ruky“, ovšem věřte, zajet si do obchůdku HOMEDESIGN za tu necelou hodinku cesty opravdu stojí. Viděla jsem již mnoho obchůdků s bytovými doplňky a dekoracemi a troufám si tvrdit, že právě HOMEDESIGN nabízí takové skvosty a poklady, které opravdu nikde jinde neseženete. A dokonce, ani u nás v Brně!

Já vám o tomto obchůdku píši vždy pravidelně před Vánocemi, kdy je sortiment opravdu jedinečný a velmi pestrý, samozřejmě hlavně v duchu Vánoc. Ovšem i nyní, na jaře a zvláště teď, před Velikonocemi, to zde stojí za pozornost!

V nabídce je totiž celá řada tak krásných velikonočních dekorací, doplňků, nechybí malované a zdobené kraslice, pomlázky… A mimořádný prostor si zaslouží i sortiment prestižní značky Villeroy & Boch! Tak pestrou škálu tohoto nádherného porcelánu skutečně jen tak někde neuvidíte, a to ani u nás, v Brně.

HOMEDESIGN je česká rodinná společnost již s 12 letou tradicí, která provozuje v Hodoníně kamennou prodejnu bytových doplňků světových značek a také eshop www.homedesignshop.cz.

Co tedy v obchůdku (i na eshopu) HOMEDESIGN aktuálně najdete? Zaměřím se nyní na zboží ve velikonočním duchu (o tom ryze jarním vám brzy sepíšu další článek).

Zdobená velikonoční vajíčka a kraslice! Jsou ručně vyškrabovaná a dekorovaná, od české autorky. Vajíčka jsou nesmírně precizně zdobená, co kousek, to originál!

K dostání jsou zde vajíčka jak slepičí…

…tak i husí, nebo kachní!

A skutečnou raritou, se kterou se opravdu jen tak někde nesetkáte, jsou pštrosí vejce – samozřejmě ve velikonočním duchu, ručně zdobená.

Vajíčka tu můžete vybírat v mnoha barvách.

Velikonoční figurky a dekorace, nejrůznější postavičky zajíčků, kuřátek…vyrobených zejména  z keramiky, i ty zde najdete.

Jsou nezbytnou součástí každé velikonoční dekorace!

Opravdu dokonalá je pak velikonoční řada porcelánu prestižní značky Villeroy & Boch. Vybírat tu můžete jak z jarní edice, o které vám brzy napíšu, tak i z té vyloženě velikonoční.

A mohu potvrdit, jsou to tak krásné věci! Porcelán Villeroy & Boch je cennou záležitostí, která má stálou hodnotu – dědí se pak i z generace na generaci. Jsou to luxusní kousky, které se stanou vaším rodinným pokladem!

Ve velikonoční řadě porcelánu Villeroy & Boch najdete talířky, hrníčky, servírovací mísy, keramické stojánky na vajíčka…

…ale i ryze dekorační předměty, keramické roztomilé zajíčky a figurky.

Porcelán této  značky je mimochodem i skvělým tipem na dárek!

Za pozornost pak stojí i textílie k porcelánu Villeroy & Boch – prostírání, nebo polštářky.

Prohlédněte si tu i umělé květiny, které jsou k nerozenání od těch pravých, vázy sklo, vonné svíčky… O tom všem ale až příště!

Nádherné věci, že? Pokud sháníte na Velikonce něco opravdu výjimečného, tady si opravdu vyberete!

Kamennou prodejnu HOMEDESING najdete v Hodoníně na Masarykově nám. 122, k nákupům můžete ovšem využít i eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / web, eshop
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / facebook
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / instagram