Vánoce už za dva měsíce! Ideální doba shánět v klidu a pohodě dárky. ;)

Možná si říkáte, že na vánoční dárky je času ještě dost… Ale, já říkám, že je lepší začít už teď, dva měsíce před Vánocemi. Raději všechno v poklidu a s rozmyslem pořídit a pak si už jenom vychutnávat vánoční atmosféru. ;) Proto mám pro vás dnes první tipy, právě na vánoční dárky! Víte, že skvělé dárky pro kohokoliv pořídíte na eshopu Maximus Resortu? Třeba pobytové balíčky, poukazy na oběd či večeři v kombinaci s návštěvou wellness, nebo produkty z hotelového Boutique Salonu – myslím, že takovým dárkem zkrátka potěšíte… Víc v mém článku. :)

Každý rok si říkám, že vánoční dárky pro své blízké začnu shánět s předstihem a včas. Upřímně, ne každý rok se mi to podaří a já pak ve stresu spěchám, hledám a nevím…“komu a co“. Ale letos jsem si řekla, že udělám rázný krok a dárky konečně nakoupím včas. I proto se už rozhlížím, čerpám inspiraci a tipy – a oslovila mě nabídka brněnského Maximus Resortu.

Věděli jste, že právě Maximus Resort má svůj vlastní eshop, kde najdete širokou nabídku různých poukazů, ale i zajímavé produkty, které rozhodně potěší?
Já to až donedávna nevěděla – ale když jsem na tento eshop natrefila, je to právě přesně to místo, kde dárky svým blízkým můžu vybrat. Navíc – místo je virtuální, což má obrovskou výhodu. Dárky si tu můžete vybrat hezky v klidu, z domova a necháte si je zaslat na e-mail nebo poštou v dárkové obálce. Takže žádné běhání po obchodech, fronty a stres.

Právě eshopy jsou pro vybírání vánočních dárků asi určitě nejlepší, ale stejně, jako v kamenných obchodech platí, že je rozumné i zde dárky pořizovat s předstihem. Třeba i kvůli doručování – zkrátka, určitě nedoporučuji nechávat vše na posledních pár dnů před Štědrým dnem.

Co přesně na eshopu Maximus Resortu pořídíte? Je toho opravdu spoustu!

Zajímavé jsou určitě různé pobytové balíčky – ať už zážitkové, třeba gurmánské, nebo spojené s různými příležitostmi – třeba Silvestrovský, nebo Svatomartinský pobyt.

Skvělým dárkem třeba po partnera, nebo rodiče, prarodiče, pak mohou být wellness balíčky, s různou délkou pobytu, se vstupy do wellness Infinit Maximus. V rámci některých balíčků jsou i masáže, procedury v Boutique Salonu, láhev vína, nebo sektu… Zkrátka – pro každého se dá vybrat. ;)

Za zmínku pak stojí i balíčky bez ubytování, které jsou cenově příznivější. Obsahují opět různý program – celodenní relaxaci v hotelu a wellness, poukazy na manikúru či pedikúru…. Super jsou třeba i poukazy na oběd nebo snídani – spojené s návštěvou wellness.

Tipem na vánoční dárky pak mohou být i produkty z hotelového Boutique Salonu – třeba svíčky, difuzéry a tělová péče od australské značky MOR, péče o pleť od Lindy Meredith, péče o ruce a nohy od Margaret Dabbs London – mimochodem, s touto značkou, ale i pedikúrou, mám sama naprosto skvělé zkušenosti, takže moc doporučuji!

Zkrátka – pokud hledáte místo, kde pořídíte vhodné vánoční dárky pro kohokoliv – zkuste se podívat právě na eshop Maximus Resortu. Věřím, že si rozhodně vyberete! 

ODKAZ: MAXIMUS RESORT / eshop

ODKAZ: MAXIMUS RESORT / web
ODKAZ: MAXIMUS RESORT / facebook