Vánoce, co voní kávou – tipy na dárky ze zážitkové prodejny s kávou, z Kopi Luwak!

Vánoce se blíží a vy určitě už řešíte a sháníte dárky pro své blízké… Věřím, že uvítáte inspiraci a tipy, co originálního pod stromeček letos nadělit – jistě vám záleží i na tom, aby byl dárek praktický a hlavně, aby zaručeně udělal radost.
V průběhu prosince pro vás mám tipy na zajímavé a nevšední dárky – proto, čtěte dál! Chci vám doporučit dárky, které voní kávou – dárkové sety s kávou, nejrůznější balíčky, degustační sety, kávové kapsle…a to ze zážitkové prodejny Kopi Luwak – najdete ji v centru Brna na Rašínově 10.
Mimo kávu tu pak koupíte i kvalitní čaje, nebo nejrůznější příslušenství pro přípravu kávy.
Káva v krásném balení je zaručeně dárkem, který potěší, že? Inspirace na dárky z prodejny Kopi Luwak v mém následujícím článku…

Zážitkovou prodejnu s kávou Kopi Luwak by rozhodně měli znát všichni milovníci kvalitní kávy – na Rašínově se mimochodem tento obchod nachází už více než 10 let!
Pan majitel značky, Jakub Fiala, je skutečným znalcem a odborníkem na kávu, za kávou a výběrem těch nejlepších kávových zrn cestuje roky po celém světě, kávu pak i osobně praží ve své brněnské pražírně Kopi Bean.

Mimochodem, právě pan Fiala od roku 2008 dováží i exkluzivní cibetkovou kávu, kdy kávová zrn pocházejí od volně žijících cibetek. Právě cibetková káva je se značkou Kopi Luwak velmi blízce spojená – a to i samotným názvem: Kopi Luwak = cibetková káva.

Cibetková káva je mimořádně chuťově zajímavá, doporučuji každému ji vyzkoušet, určitě vás minimálně zaujme!

Zážitkovou prodejnu s kávou Kopi Luwak, její nabídku a koncept jsem vám obecně představila ve svém nedávném článku (více ZDE).
Tentokrát mám pro vás tipy na vánoční dárky – na takové, které voní kávou a obdarovaného zaručeně potěší. A o to přece o Vánocích jde v první řadě, že? :) Veškeré tyto dárky najdete jak přímo v prodejně Kopi Luwak na Rašínově 10, tak i na e-shopu wwwkawio.cz.

Vhodným tipem na dárek jsou zejména degustační sety kávy – ideální pro seznámení se s jednotlivými druhy kávy.

Vánoční sety jsou k dostání v nejrůznějších variantách – vybrat můžete podle druhů kávy – dle země původu, v nabídce jsou třeba i bezkofeinové degustační sety, nebo sety z aromatizované kávy – i ty jsou mimořádně oblíbené!

Sety z čerstvě pražené kávy jsou i v hezkém dárkovém balení, coby dárky se pak hodí i vánoční balení jednotlivých káv. Vybírat můžete i kávy s různým věnováním – mají zde „kávičku pro tatínka“, „skvělou Grinchovu vánoční kávičku“, nebo „kávičku pro Nejku“!

Ovšem, využít můžete také možnosti nechat si na balení kávy vytisknout vlastní etiketu s vaším věnováním!

Potěšit pak mohou třeba i kapsle do kávovaru Nespresso – vánoční degustační set káv Nespresso – jsou plněné čerstvě praženou kávou z pražírny Kopi Bean a důležité je zmínit, že kapsle obsahují pouze čerstvou kávu, žádná pěnidla a další látky, které by v kávě být rozhodně neměly.

Mimo to, na prodejně Kopi Luwak můžete denně vybírat z více než 80 (!) druhů čerstvě napražené kávy z vlastní pražírny Kopi Bean. Sortiment a výběr jednotlivých druhů se různě obměňuje, dle dostupnosti a aktuálního pražení. 

Coby tip na praktický vánoční dárek pro milovníky kávy se hodí i nejrůznější kávové příslušenství!
Příslušenství pro přípravu kávy nabízí Kopi Luwak i na profesionální úrovni, pro baristy. Celkově je zde sortiment více než 3500 výrobků – můžete si být jistí, že pro přípravu a vychutnání si kávy zde naleznete naprosto vše.

Stylové, kvalitní a za dostupné ceny jsou pak i produkty vlastní značky Kawio.
Desigové a praktické jsou konvičky pro zalévání kávy, dále krásné hrničky, moka konvičky, mlýnky na kávu a další…

Milým dárkem pak mohou být i hrníčky – třeba ty s motivy Brna!

Prodejna Kopi Luwak pak nabízí také výběrové čaje – nyní opět v balení různých setů, i ty mohou být hezkým dárkem na Vánoce. :)

Dárky co nezklamou? Zaručeně káva – zastavte se do prodejny Kopi Luwak, jsem si jistá, že tu na Vánoce rozhodně pořídíte!

Zážitkovou prodejnu s kávou Kopi Luwak najdete na Rašínově 10, v centru Brna. 

ODKAZ: KAWIO / web, e-shop
ODKAZ: KOPI LUWAK – zážitková prodejna kávy / facebook
ODKAZ: KOPI LUWAK – zážitková prodejna kávy / instagram