Valentýnská inspriace z obchodu Triola

Dámy, blíží se Valentýn – udělejte si radost a překvapte třeba i svou drahou polovičkou krásným a sexy kouskem spodního prádla! V obchodě mé oblíbené značky Triola jsem vám nafotila pro inspiraci několik modelů – podprsenek, ale třeba i zajímavých triček, které využijete také pro běžné nošení. Mrkněte v článku a POZOR – mám pro vás slevový kód ve znění MISA10, který platí jak na e-shopu www.triola.cz, tak i v kamenných prodejnách Triola – kód stačí sdělit při placení. Kód můžete využít do 15. února. 

Perfektně padnoucí a krásné prádlo je nezbytným kouskem oblečení, který je pro nás, ženy, nejen funkční, ale dodá nám i sebevědomí a pocit vlastního půvabu. Proto – prádlo, zejména pak tedy podprsenky vybírejte tam, kde vám pomohou najít správnou velikost i střih, který vám bude dokonale sedět.

Já už roky nedám dopustit v tomto směru na tradiční českou značku Triola. Vlastně už ani jiné podprsenky nenosím. Vyhovuje mi střih, ale i kvalita – i přes časté nošení podprsenky Triola drží svůj tvar, oceňuji i velmi kvalitní materiály. A mimo to, ze široké nabídky krásných designů si jistě vyberete všechny.

Nespornou výhodou nákupu prádla v obchodech Triola je i to, že zde pracují profesionální a zkušené dámy, které prádlu a jeho výběru opravdu rozumí. Vždy se vám budou ochotně věnovat, abyste odcházela nejen se skvěle padnoucí podpresenkou, ale celkově i maximálně spokojená.

V obchodech Triola je také stále z čeho vybírat – já vám nedávno v prodejně na Orlí 20 nafotila pár krásných modelů, které se hodí třeba i coby „valentýnské překvapení“ pro vašeho partnera. Právě taková sexy podprsenka udělá radost nejen vám, ale může být i dárkem pro přítele, manžela… Každý muž přece něco takového ocení!

Triola totiž nabízí i celou řadu rafinovaných a vyloženě valentýnských kousků – třeba ve svůdné červené, nebo vínové barvě…

Za pozornost pak stojí třeba i podprseka z průhledné krajky…

…nebo modely s extravagantním zdobením dekoltu.

Mimo to, vyberete si zde i zajímavé noční košilky, jsou z velmi příjemných materiálů.

A nafotila jsem vám i trička – zdobená efektivní a transparentní látkou. Tato trička využijete i na běžné nošení! V nabídce je celá řada typů.

Valentýnskou kolekci od Trioly si pak můžete prohlédnout pod tímto odkazem: https://bit.ly/TRIOLA-JE-LASKA

Připomínám – využít můžete i můj slevový kód MISA10 – kód platí jak na e-shopu www.triola.cz, tak i v kamenných prodejnách, Triola – kód stačí sdělit při placení. Kód je platný do 15. února. 

Udělejte (nejen) na Valentýna radost – sexy prádlem! Sobě, ale i parnterovi. ;)

V Brně obchody TRIOLA najdete v Brně na Orlí 20 a nově také v Olympia centrum Brno.

ODKAZ: TRIOLA / web, eshop
ODKAZ: TRIOLA / facebook
ODKAZ: TRIOLA / instagram