Užijte si čas se svými blízkými – třeba i při sportu!

Měsíc únor byl „měsícem lásky“ – slavil se přece svátek všech zamilovaných, svatý Valentýn. Ovšem, proč nedávat svou náklonnost blízkým najevo i kdykoliv jindy během roku?
Tím nejhezčím dárkem, kterým můžete potěšit, je váš čas, který svému partnerovi, ale i dětem, rodině… věnujete, který můžete trávit společně, při nejrůznějších aktivitách.

Proto – udělejte si na ty, které máte rádi čas. Zajděte si na večeři, do kina, s dětmi za zábavou, nebo třeba také za sportem! S partnerem, dětmi…si to přece všichni zaručeně užijete.
A abych vás inspirovala i ze svého života – s dětmi chodíme pravidelně na badminton. Je to sport, který baví nás všechny – je to vždy záruka fajn programu. 
V článku vám pak přidám i inspiraci na super badmintonové rakety – z našeho oblíbeného e-shopu www.mastersport.cz . Čtěte dál!

Čím jsem starší, tím více si uvědomuji, jak moc je důležité trávit se svými blízkými co nejvíc času. Děti mi odrůstají, my s manželem stárneme, moje maminka, prarodiče…už také nezvládají to, co dříve. Je třeba si hezké chvíle užívat, být spolu, radovat se, vnímat tu rodinnou sounáležitost, která je dle mého názoru nesmírně důležitá.

I proto se snažím stále vymýšlet nějaký program, výlety, kdy můžeme být všichni spolu. Je tedy pravdou, že moje už pubertální děti mými nápady často opovrhují :), ale čím nepohrdnou nikdy – tak sportovními aktivitami. Jezdím se syny na lyže, snowboard, hrajeme tenis, plaveme, potápíme se a naším snad nejoblíbenějším společným sportem je zaručeně badminton.

Co se právě badmintonu týká, jsme všichni doma na relativně stejné úrovni, takže si hezky zahrajeme i jen mezi sebou. Pokud tedy zrovna nemáme co dělat a žádný jiný program nás třeba na víkend nenapadá, badminton je vždy zárukou, že se zabavíme.

Badminton chodíme hrát do haly – což je také super, že sem můžeme v podstatě kdykoliv, celoročně, i při nepřízni počasí.

Možná si říkáte, pokud tedy badminton nehrajete, že to snad ani „není sport“, že se člověk pořádně nenaběhá, protože míček lítá velmi pomalu… No, opak je pravdou, člověk si i během této hry také pěkně nadře. :)

Badminton je také fajn v tom, že nepotřebujete nějaké extra nákladné vybavení. Stačí rakety a míček. My opět vsadili na e-shop www.mastersport.cz, odkud máte doma většinu sportovního vybavení. Je super, že mají obrovský výběr snad veškerého sportovního náčiní, oceníte i opravdu nízké ceny i to, že vám objednané věci brzy přijdou domů.

Z e-shopu www.mastersport.cz máme právě i Badmintonový set Master Fight 2 Alu. Set je ideální zejména pro začínající, nenáročné a rekreační hráče – naší rodině tedy vyhovuje naprosto maximálně. :)

V setu jsou 2 lehounké rakety s hliníkovou hlavou a ocelovým shaftem, k tomu dva míčky (košíčky). Super je i obal na celý set, oceníte pro snadné přenášení i uschování doma.

My jsme s tímto setem moc spokojení, a to jak my, dospělí, tak i děti.

Jinak na e-shopu Mastersport samozřejmě můžete vybírat i další badmintonové sety, vyberete si tu ovšem vybavení i pro jiné raketové sporty.

Badminton, ale třeba i tenis, squash…jsou skvělé sporty, které si užijete se svými blízkými, s rodinou, přáteli…věnujte jim svou náklonnost, pozornost a hlavně, svůj čas.
Takové investice rozhodně nikdy nebudete litovat. :)

ODKAZ: MASTERSPORT.CZ / web, eshop
ODKAZ: MASTERSPORT.CZ / facebook
ODKAZ: MASTERSPORT.CZ / instagram

ODKAZ: MASTERSPORT.SK / web, eshop