To nejlepší pro vaše vlasy – pravidelná péče Vlasové kliniky

Problémy s vlasy, s vlasovou pokožkou, trápí čím dál více lidí. Ať už se jedná o nadměrné vypadávání vlasů, jejich zhoršenou kvalitu, obtíže s vlasy pak způsobují i nemoci, jako jsou seborea, nebo aleopecie. Důležité je vědět, že zlepšení stavu je možné – a to díky péči a terapiím, které nabízí Vlasové kliniky. Ty najdete i v Brně, a to na Pekařské a také v Rezidenci Svratka v Komárově. Mimochodem, pravidelné čištění vlasové pokožky, které ve Vlasových klinikách rovněž provádí, je vhodné i v rámci preventivní péče. 
Jak terapie probíhají, pro koho jsou primárně určené? Mrkněte na můj následující článek!

O Vlasových klinikách jsem vám na svém blogu už mnohokrát psala. Sama si zde čas od času nechám vyčistit vlasovou pokožku, protože i to je velmi důležité pro to, aby byly vlasy krásné, zdravé a aby hezky rostly. Nemusí vás ani trápit žádné vyložené obtíže – prevence je v tomto ohledu také zásadní.

Nicméně, pobočky Vlasových klinik vyhledávají primárně ti lidé, které řeší výrazné obtíže s vlasy – vlasy jim padají, jsou řídké, lámavé, bez lesku, objevují se lysiny, lupy… Všechny tyto výše uvedené problémy jsou velmi nepříjemné, a to ať fyzicky, tak i psychicky – přece jen, hrozba „holé hlavy“ je strašákem snad pro každého, hlavně tedy pro nás, ženy…

Vlasové kliniky se profesionálně věnují řešení těchto situací, na svých pobočkách provádí cílené a specializované terapie, které dokáží stav vlasů i vlasové pokožky výrazně proměnit, samozřejmě k lepšímu. A to v relativně krátké době!

Terapie provádí na všech pobočkách Vlasových klinik unikátním přístrojem NEO 21.

V rámci vstupní návštěvy vám vždy udělají zdarma diagnostiku vlasové pokožky – tzv. trichologické vyšetření speciální kamerou.

Na tabletu tak klient detailně vidí stav své vlasové pokožky a zejména toho, jak jsou vlasové folikuly zaneseny, zda jsou aktivní a také, kolik z každého z nich přesně roste vlasů.

Na základě této diagnostiky vám zde pak proškolený personál určí další postup – terapie.

Před každou terapií je nutné vlasovou pokožku nejdříve vyčistit ultrazvukem, odstraní se odumřelé zbytky kůže a mazové zátky.

Následně se už provádí samotné ošetření přístrojem NEO 21 – buď elektroporace, nebo mikrojehličkování, dle stavu vlasové pokožky. V obou případech se do vlasové pokožky zapracovává speciální sérum na růst vlasů, jehož účinek je podpořen působením radiofrekvenčních vln.

Tyto terapie jsou opravdu vysoce účinné – a ve většině případů dochází k obnově růstu vlasů, nadměrné vypadávání vlasů se zastaví. Přikládám i několik fotek spokojených klientů – před zahájením terapií a po. Věřím, že tyto výsledky vás o efektivitě ošetření přesvědčí. :)

Jak jsem ale zmínila, minimálně čištění vlasové pokožky je ideální i v rámci preventivní péče, aby naše vlasy byly zdravé, krásné a husté. Je vhodné si jednou za čas nechat vlasovou pokožku vyčistit ultrazvukem, odstraní se maz, odumřelé částečky kůže a také různé stylingové přípravky, které většina z nás používá.

Co na nadměrné vypadávání vlasů?
Péče Vlasových klinik vám zajistí nádherné a husté vlasy, tím si můžete být jistí!
A vřele doporučuji i produkty Vlasové kliniky pro domácí péči – šampon, sérum, masky… Sama používám a nedám na ně dopustit!

Vlasovou kliniku najdete v Brně na Pekařské 393/33 a nově i v Komárově ve zdejší Rezidenci Svratka na adrese Sokolova 791/1g. POZOR – do konce roku se otevře i další, nová pobočka, a to v městské části Královo Pole. O tom vás budu ale ještě informovat. :)

Vlasové kliniky najdete i na dalších jejích pobočkách, objednání přes web www.vlasovaklinika.cz

📍Uherské Hradiště

📍Zlín

📍Mladá Boleslav

📍Olomouc

📍Brno

📍Kladno

📍Znojmo

📍PRAHA

📍Kolín

📍Blansko

📍České Budějovice

📍Plzeň

📍Ostrava

📍Hradec Králové

📍Jihlava

📍Pardubice

📍Liberec

📍Břeclav

ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / web
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / facebook
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / instagram