Tip – vynikající ovoce na stáncích Jumbo Fruits

Mám pro vás tip, kam v Brně pro kvalitní ovoce v pestrém výběru a hlavně i za příjemné ceny! Znáte stánky Jumbo Fruits? Najdete je v OC Letmo a také v brněnské Olympii. Nabídka ovoce i některé zeleniny je tu skvělá, obměňuje se zejména dle sezónní dostupnosti. Co zde určitě oceníte, tak příznivé ceny. Navíc si můžete být jistí špičkovou kvalitou!
Víc v mém následujícím článku…

Ovoce i zelenina by v našem jídelníčku rozhodně neměly chybět a o to ve větším zastoupení nyní, na podzim, kdy se hodí pořádá denní dávka vitaminů.

Bohužel už dávno neplatí, že dobré a kvalitní ovoce je levnou záležitostí, což jsme si jistě mnozí všimli i po markantním zdražování během uplynulého roku…

Mám pro vás ovšem tip, kam v Brně pro vynikající, velmi kvalitní ovoce a některou zeleninu – a za velmi příjemné ceny. Znáte stánky s ovocem Jumbo Fruits?
V Brně je naleznete na dvou místech – v přízemí OC Letmo a také v brněnské Olympii.

Tyto stánky se mezi zákazníky těší  oblibě – vždy tu bývá opravdu rušno. :) Jednak je zde super výběr a také, oceníte právě hlavně ceny – ty jsou totiž ve srovnání s cenami ovoce například ze supermarketů naprosto bezkonkurenční!

Co se pak týká nabídky ovoce a některých druhů zeleniny – ta se zde mění v závislosti na sezónnosti i dostupnosti. Pan majitel vozí ovoce převážně z Rakouska, ale i z jiných zemí – zakládá si vždy na prémiové kvalitě a také na dobré ceně… I dle toho vždy vybírá, jaké druhy ovoce na stáncích zákazníkům nabídne.

Na stáncích Jumbo Fruits tak například v aktuální době najdete vynikající jablka, hrušky, švestky, hroznové víno, ořechy, ale i populární druhy ovoce – jahody, maliny, nebo borůvky…

V létě zde naopak nechybí melouny a jiné vyloženě letní druhy.

Určitě se sami přesvědčíte, že ovoce je opravdu velmi kvalitní – je dozrálé, ale není nahnilé, poškozené… což se právě při výběru v supermarketech někdy vidí…

Jak píšu, ceny jsou zde dobré, rozhodně nejsou vyšší, než v běžných obchodech. Právě cenová přijatelnost za perfektní kvalitu jsou i hlavní koncepcí značky Jumbo Fruits.
A věřím, že si zamilujete i perfektní chuť ovoce… Určitě stojí za poznání, vyzkoušení – myslím, že budete moc spokojení!

Ovoce ze stánků Jumbo Fruits si můžete objednat také přes aplikaci Wolt.

Stánky Jumbo Fruits se v Brně nachází v OC Letmo a také v Olympii.

ODKAZ: JUMBO FRUITS / facebook
ODKAZ: JUMBO FRUITS / instagram
ODKAZ: JUMBO FRUITS / web