Tip pro vaše akce, oslavy, večírky, eventy – objednejte si dokonalá prkénka plná dobrot od Grazing Brno!

Nádherně zdobená prkénka plná dobrot – s výběrem sýrů, uzenin, s olivami, drobným pečivem, ale i s ovocem… Jistě víte, co mám na mysli, právě tato prkénka jsou vždy doslova „třešničkou na dortu“ každé akce, oslavy, večírku… Takové pohoštění totiž hosty pokaždé nadchne, a to nejen pestrostí chutí, ale i dokonale zdobeným vzhledem. Vyrobit a naaranžovat taková prkénka je ale poměrně těžké a ne všichni na to máme talent, že? :)
Proto, ráda bych vám představila novou brněnskou značku Grazing Brno, která právě tato prkénka s dobrotami dělá, nabízí i dováží – na vaši akci. Můžete si vybrat velikost prkénka i to, co na něm bude. Mrkněte, jak taková prkénka od Grazing Brno vypadají – já byla nadšená!

Určitě tato překrásně dekorovaná prkénka s dobrotami znáte, už jste se s nimi setkali – na nějaké akci, oslavě, večírku… Tato prkénka jsou totiž přímo skvělou volbou pohoštění!

Každý si totiž může vybrat to, na co má chuť, navíc prkénka i krásně vypadají a jsou i určitou formou dekorací každého eventu.

Ať už se jedná o narozeninovou oslavu, dětskou party, firemní večírek, rodinnou sešlost, setkání s přáteli…na všechny tyto akce se prkénka skvěle hodí. Bohaté občerstvení máte tak zajištěno!
Ale jak píšu, není úplně snadné taková prkénka vyrobit, dekorovat – ne každý má pro něco takového talent a nadání.

Proto – ráda bych vám představila novou brněnskou značku Grazing Brno!
Stojí za ní sympatická slečna Lýdia, která právě tato prkénka vytváří a nabízí – pro nejrůznější akce a oslavy.

A nutno napsat, že má velký talent, prkénka jsou překrásná a hlavně, plná takových dobrot!

Můžete si zvolit, jak velké prkénko od Grazing Brno chcete, nebo i v jaké cenové relaci.

Není pak problém si i zvolit, jaké dobroty na prkénku chcete – jaké typy sýrů, uzenin, zda ovoce, sladkosti, nebo třeba i dobroty vytvořené speciálně pro děti, třeba pro dětské narozeninové party a oslavy. 

Prkénka od Grazing Brno mohou být jakákoliv, vše záleží na vašich přáních. Nejsou problém i opravdu velká prkénka, nebo celé dekorované stoly – ty vám paní Lydia přijede ráda vytvořit přímo na vaši akci.

Prkénka vám také rádi zdarma /v rámci Brna/ dovezou – přímo na vaši akci.

Objednání stačí i 3 – 4 dny před akcí.
A jak objednat?

Nejlépe přímo přes Instagram @grazingbrno – do zpráv! Případně i přes Facebook @grazing.brno do zpráv. :)

Vyzkoušejte, budete nadšení! Jako jsem byla i já!

ODKAZ: GRAZING BRNO / instagram
ODKAZ: GRAZING BRO / facebook