Tip pro nádherné řasy – lash lifting v salonu H.a.p.i.

Mít řasy doslova jako mrkací panenka – dámy, která z vás po něčem takovém netouží? Možností, jak mít řasy husté a natočení je dnes celá řada – já ovšem zastávám vždy ten nejvíce přirozený vzhled. Umělé řasy, to není nic pro mě – ovšem, i svoje vlastní řasy můžete mít dokonalé! Jak? Díky „lash liftingu“, jedinečné metodě natočení vašich vlastních řas. Možná jste již o lash liftingu slyšely, nebo jej dokonce vyzkoušely. Pro mě byla tato procedura novinkou – zašla jsem na lash lifting nedávno do salonu H.a.p.i. na Minskou a dámy, je to fakt paráda! Divily byste se, jak vaše vlastní řasy umí prokouknout! Víc info o této úpravě řas v následujícím článku…
Pozor, v salonu H.a.p.i. teď mají super akci, právě na laminaci obočí a lash lifting! Pokud se objednáte na laminaci obočí a lash lifting zároveň, zaplatíte místo 1780,- jen 1480,-. Tato akce platí do 30. června.

Co se veškerých zkrášlujících procedur a terapií týká, jsem už roky naprostým zastáncem přirozenosti. Nelíbí se mi umělé řasy, nejsem ani příznivcem permanentního make-upu… Je to samozřejmě věc názoru, ale věřte, v dnešní době existují takové metody, díky kterým můžete prokouknout – a bez nutnosti invazivního, nebo umělého „řešení“!

Mezi tyto přirozené procedury, zkrášlující metody, patří třeba moje oblíbená laminace obočí, nebo i zmiňovaný lash lifting. Mimochodem, obě tyto metody jsou založeny na podobném principu, tedy na určité „trvalé“ – provedené na chloupcích obočí a na řasách.

O laminaci obočí, na kterou chodím také do salonu H.a.p.i., jsem vám tu už psala – rozhodně vám laminaci obočí v H.a.p.i. doporučuji, obočí pak vypadá dokonale! Víc o laminaci v salonu H.a.p.i. v mém starším článku – ZDE.

Další zajímavou metodou pro přirozené zvýraznění – tentokrát řas je zmiňovaný lash lifting. U této metody se pracuje pouze s vašimi vlastními řasami, které se rozčešou a přes speciální podložku, v podstatě malou „natáčku“, se natočí a zafixují do požadovaného tvaru.

Lash lifting dělá právě i slečna Iva v salonu H.a.p.i. na Minské – Iva je skvělá, moc šikovná, nejen na laminaci, ale i pedikúru, vyzkoušela jsem tu i chemický peeling Medik8…zkrátka, služby mají v salonu H.a.p.i. perfektní úroveň.
A právě lash lifting jsem se tu rozhodla také vyzkoušet – mám řasy poměrně dost nevýrazné a byla jsem zvědavá na výsledek.

Celá procedura lash liftingu zabere něco málo přes hodinku. Řasy i oční okolí se odlíčí a odmastí, poté se řasy rozčešou na speciální podložce, nanáší se speciální gely, které chloupky řas otevřou, dále je zafixují v požadované poloze.

Řasy se během lash liftingu závěrem také nabarví, nanese se na ně i speciální vyživující sérum.

Co je skvělé – tato metoda je velice šetrná, řasy se nijak neničí, nehrozí vypadávání… Zároveň, lash lifting se dá podstoupit i u zvýšené citlivosti očí. Sama jsem těžký alergik, oči mám nyní velmi citlivé a žádný z použitých produktů mě nijak nedráždil.

Efekt? Opravdu velmi znatelný – přidávám svoje „před a po“. Myslím, že je hezky vidět, jak jsou řasy celkově zvýrazněné, krásně natočené a tmavé. Efekt lash liftingu vydrží cca 6-8 týdnů.

Dámy, pokud chcete mít krásné a výrazné řasy, v přirozeném looku, je to naprosto skvělá metoda – a jak píšu v úvodu, v salonu H.a.p.i. teď mají super akci, právě na laminaci obočí a lash lifting! Pokud se objednáte na laminaci obočí a lash lifting zároveň, zaplatíte místo 1780,- jen 1480,-. Tato akce platí do 30. června.

Salon H.a.p.i. najdete v Brně na Minské 18.

ODKAZ: SALON H.a.p.i. / web
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / facebook
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / instagram