Tip pro majitele pejsků – nový salon Oh My Dog v Brně!

Inspirace, tip a doporučení pro všechny brněnské „pejskaře“! Kdo mě zná tak ví, že že jsem nadšenou majitelkou hned 4 pejsků a cokoliv „nového psího v Brně“ mi nesmí uniknout! :) Proto – musím vám představit zbrusu nový salon pro pejsky, který je od září otevřený v Brně na Leitnerově 18. Pejska vám tady šikovná a moc milá slečna majitelka ostříhá, vytrimuje, vykoupe, ostříhá drápky… Super je i ozonová terapie na vyčištění srsti i pokožky – tu si zde užil i můj milovaný Jeníček. Oceníte i příznivé ceny, možnost parkování i vstřícné jednání a hlavně, určitě vás nadchne i samotné prostředí salonu. Majitelé pejsků – ať o novém salonu víte!
Čtěte dál!

I když moji pejsci žádnou srst nemají, veškerou nutnou a vhodnou péči jim samozřejmě také ráda dopřeju. I pokožka pejsků – naháčů se musí koupat, ošetřovat, čas od času čistit…

Proto, vyrazila jsem s mým Jeníčkem na ošetření do zbrusu nového psího salonu v Brně! Jmenuje se vtipně a poeticky „Oh My Dog“ a najdete jej téměř v centru Brna na Leitnerově 706/18. Oceníte zde určitě i možnost parkování (zeptejte se na možnosti přímo paní majitelky).

Salon Oh My Dog je v provozu od letošního září a cílem paní majitelky je nabídnout klientům rozmanité a kvalitní služby v ohledu péče o naše psí miláčky. 

Hledáte tip, kde nechat ostříhat psa v Brně?
Pejska v salonu Oh My Dog můžete nechat ostříhat, vytrimovat, ostříhají mu zde i drápky, vyčistí anální váčky, ouška… Zkrátka, provedou zde veškerý nezbytný „servis“, který je pro pejsky nutný – samozřejmě, v závislosti také na dané rase.

Velmi oblíbená a vyhledávaná je zde ozonová terapie. Jedná se o koupel s cílem vyčistit perfektně srst i kůži. Při koupeli se nanáší šampon, maska, která se nechá působit (divili byste se, jak moc si to pejsci dokáží užít)… Ozonová terapie je skvělá i pro pejsky se sensitivní kůží, nebo pro ty, kdo trpí na ekzémy, vyrážky…

Do salonu Oh My Dog můžete pejska dovést, nechat jej zde na dobu, kdy se o něj postarají a poté si ho vyzvednete. 

Paní majitelka má s pejsky i s péčí o ně bohaté zkušenosti, sama psa má a ty ostatní miluje. :) Poznáte to hned, ke psům se chová velmi mile a empaticky. Mimochodem – majitelka má i školení na první pomoc pro psy, váš mazlíček bude skutečně jen v nejlepších rukou.

Salon Oh My Dog má i překrásné prostory, kde se vám bude líbit (pejskovi jistě také).

Jinak co se týká cen – myslím, že jsou velmi příznivé. Více na webu www.ohmydogsalon.cz.

Otevřeno je zde denně a dokonce i o víkendech – kdy máme více času se pejskům také věnovat.
Pokud hledáte tip, na stříhání psů v Brně – tento salon určitě vyzkoušejte!
Mimo stříhání, určitě i trimování, nebo zmiňované ozonové terapie stojí za vyzkoušení!
Na péči v salonu si můžete zakoupit i dárkové poukazy – třeba i tip na dárek na Vánoce.

Jeníček si to tady užil – věřím, že i váš pejsek bude spokojený. A vy také. :)

Salon Oh My Dog najdete v Brně na Leitnerově. 706/18

Pro rezervace využijte rezervační systém: OH MY DOG RESERVIO

ODKAZ: OH MY DOG SALON / web
ODKAZ: OH MY DOG SALON / facebook
ODKAZ: OH MY DOG SALON / instagram