Tip pro krásnou & pevnou pokožku – nejen do plavek! Kombinované přístrojové ošetření ve studiu FeelGood

Dámy, pomalu, ale jistě se blíží léto – ideálně tedy začít se připravovat! :) Mám pro vás tip, jak docílit pevné pokožky, bez celulitidy!
Ve studiu FeelGood totiž paní majitelka nově nabízí velmi účinné, kombinované ošetření těla se zaměřením na problematické partie. V rámci této péče kombinuje vyzkoušené techniky, lymfatické procedury, ale i přístrojové ošetření, které provádí s technologií ageLOC WellSpa a také s osvědčenými lymfodrenážními kalhotami.
Výsledky jsou opravdu skvělé a hlavně, brzy viditelné! 
POZOR – procedura je nyní ve studiu Feel Good za speciální cenu 750,- Kč s kódem KRÁSNÁ DO PLAVEK (standardní cena 950,- Kč), při rezervaci navíc získáte ode mě bonus – ošetření obličeje přístrojem ageLOC Boost s aktivačním sérem. Víc informací & rezervace https://www.studio-feelgood.cz

Holky, jak píšu – léto se blíží, nejvyšší čas na sobě zapracovat – všemi dostupnými způsoby! :)
I když – sama zastávám názor, že pečovat bychom o sebe měly stále, během celého roku. :) Pokud ovšem toužíte po zpevnění pokožky, odstranění celulitidy, odvodnění – rozhodně čtěte dál!

Nové produkty, technologie, kvalitní přístrojová ošetření, co fungují…to vše mě velmi zajímá a sama vidím, jak doba jde v tomto směru velmi rychle kupředu. V současnosti totiž existují tak jedinečné a hlavně, velmi efektivní přístroje, které dokáží někdy téměř až zázraky.

Zejména, pokud jsou tyto přístroje v rukou zkušených, kteří s nimi umí pracovat, navíc ošetření dokáží sestavit tak, aby klientům poskytlo co nejvyšší možný účinek, tak je vždy o co stát. :)
A právě velmi zajímavé, nové ošetření s velmi pozitivním vlivem na stav pokožky nyní představila paní Martina Vašíková ve svém studiu FeelGood – to najdete v Brně v areálu Tauferových kolejí. ul. Jana Babáka 3.

V rámci zmiňovaného ošetření Martina kombinuje technologii ageLOC WellSpa a působení osvědčených lymfodrenážních kalhot.

Ošetření je cíleno na zlepšení stavu pokožky – na její celkovou regeneraci, obnovu i relaxaci, hlavním zaměřením je pak také eliminace celulitidy! Celkově péče zpevňuje a konturuje kůži, kdy ve výsledku je pak evidentně hladší.

Ošetření se provádí na problematických partiích, na horních částech paží, na břiše, na horní, zadní části stehen a na hýždích.

Technologie ageLOC WellSpa je jedním z nejnovějších přístrojů ve směru péče o pokožku, věřím, že právě tuto značku i přístroje mnohé znáte. Ve studiu FeelGood se můžete s touto technologií blíže seznámit a hlavně, můžete si ji v rámci ošetření vyzkoušet a přesvědčit se tak o její účinnosti.

Působením adaptovaného mikroproudu s gelem se speciálním složením dochází k významnému účinku na stav pokožky, kdy se mimo jiné i odbourávají viditelné známky stárnutí.

V rámci ošetření se pak pro zesílení efektu využívají i lymfodrenážní kalhoty, pro maximální a co nejdříve viditelný účinek.

Dámy – vyzkoušejte, stojí to za to!

Tato procedura je nyní ve studiu Feel Good za speciální cenu 750,- Kč s kódem KRÁSNÁ DO PLAVEK (standardní cena 950,- Kč)
Procedura v trvání 50 minut zahrnuje ošetření zadní strany stehen, hýždí a bříška přístrojem ageLOC WellSpa a gelem se speciálními účinky, přístrojovou lymfodrenáž (lymfodrenážní kalhoty) a BONUS ode mě získáte i ošetření obličeje přístrojem ageLOC Boost s aktivačním sérem.
Víc informací & rezervace https://www.studio-feelgood.cz

Studio FeelGood najdete v areálu Tauferových kolejí. ul. Jana Babáka 3 v Brně, kousek od zastávky tramvaje č. 12 Tererova a můžete zde i pohodlně zaparkovat.

ODKAZ: STUDIO FEELGOOD / web
ODKAZ: STUDIO FEELGOOD / facebook
ODKAZ: STUDIO FEELGOOD / instagram