Tip na výlet s dětmi – Svět dýní a pyramid v Drnholci!

Po celý říjen můžete s dětmi vyrazit na příjemný výlet do Drnholce, do zdejšího Světa bludišť! Právě v této době se totiž zdejší areál doslova proměnil – na ráj dýní, pyramid a dalších podzimních, nebo halloweenských symbolů! Bloudit můžete nejen mezi dýněmi, ale stále tu je pro vás celá řada dalších, zejména přírodních labyrintů. Vyfotit se můžete ve fotokoutku, nebo v „instakoutku“, děti se vyřádí na slámových skákadlech, ty menší potěší hřiště, pískoviště a prolézačky… Je tady nádherně, pozvánkou vám budou jistě i moje fotky!
Čtěte dál!
Věřím, že Svět bludišť v Drnholci už jistě mnozí znáte, byli jste tu – třeba v létě, o prázdninách, užít si s dětmi zdejší atrakce – zejména tedy celou řadu jedinečných bludišť. Opravdu, stojí to zde za návštěvu, celý areál je krásně upravený, procházet se tu můžete klidně i několik hodin. Některá  bludiště si projdete za chvíli, jiná už zaberou více času. Ale – ve všech případech si užijete spoustu zábavy a hlavně, na čerstvém vzduchu, což je také důležité.
Svět bludišť se v této době, stejně jako loni, tématicky proměnil! A i když jste tu třeba i dříve byli, zajeďte si sem i teď, v říjnu – je to zde jiné, potěší vás novinky, tématické atrakce a nádherná výzdoba celého areálu!
Ze Světa bludišť se totiž stal opět „Svět dýní a pyramid“ – dýně k podzimu, konkrétně k říjnu, kdy se slaví Halloween neodmyslitelně patří a právě nyní si je zde pořádně užijete!
Ve Světě bludišť můžete obdivovat okrasné dýně, celé dýňové pyramidy, projít se můžete v dýňovém bludišti…
Hned u vstupu vás pak jistě nadchne i nový dřevěný „tunel“ s halloweenskými symboly, mimochodem – velmi fotogenické místo!
Děti pak zaručeně ocení slámová skákadla, krásné fotky si pak uděláte také ve fotokoutku, nebo v novince – instakoutku!
Nádherná je pak i obrovská houpačka v levandulovém bludišti, opět ideální místo na focení.
Menší děti zaručeně stráví pár chvil také v dětském areálu s pískovištěm a prolézačkami.
Nechybí zde pak také občerstvení – dáte si párek v rohlíku, zmrzlinu, točenou limonádu, nebo pivo…
Otevírací doba je od 10 do 18 hodin od středy do neděle. V případě nepříznivého počasí je areál uzavřen. Pro aktuální informace sledujte Facebookové stránky a Instagram Světa dýní a pyramid.
Vstupné do Světa bludišť dle platného ceníku na webu www.svet-bludist.cz
Svět bludišť Drnholec naleznete v Drnholci vedle rozhledny.