Tip na jarní & letní dovolenou – na Vysočině, ve Wellness penzionu Marta!

Už plánujete letní dovolenou, nebo hledáte tip i na příjemný jarní víkendový pobyt – v přírodě a s mnoha možnostmi vyžití? Mám pro vás v tomto směru doporučení!
Nedávno jsem vám  zde představila Wellness penzion Marta, který najdete jen kousek od Nového Města na Moravě. Právě zde je to na dovolenou – a to i aktivní – naprosto perfektní!  V tomto penzionu oceníte skvělé služby, vybavené wellness, výborně tu vaří a jsou zde vybavení i pro děti! Ty tu potěší dětský koutek, venkovní trampolína… Půjčují tu i kola a dokonce, můžete si zde domluvit i vyjížďku na koníkovi!
Víc v mém článku – a mám pro vás i pár svých tipů, co zde dělat v okolí… :)

Vysočina je mou doslova „srdeční záležitosti“, jezdím sem od dětství a dodnes moc ráda. Miluji ten zdejší klid, čistou, nádhernou přírodu a také, mnoho možností aktivit, a to ať už v zimě, nebo v létě. Zkrátka, na Vysočině se člověk nikdy nenudí.

Navíc, z Brna jste tu relativně za chvíli – za hodinku.
Pokud tedy aktuálně plánujete víkendový jarní pobyt, nebo i letní dovolenou – třeba právě na Vysočině – ráda bych vám doporučila moc příjemný penzion, kde se můžete ubytovat. Je to zde naprosto perfektní pro celou rodinu, výborně tu vaří, oceníte wellness centrum, aktivity pro děti a další super služby!

Penzion, o kterém píšu, se jmenuje Wellness penzion Marta a najdete jej v obci Kuklík, asi 10km od Nového města na Moravě. Mimochodem, právě tento penzion jsem vám zde nedávno také představila

Penzion jsem navštívila a můžu napsat, že mě až překvapily pestré služby, které zde hosté mohou využít!
Jedním z hlavních lákadel je bezesporu vybavené wellness centrun, využít můžete sauny, Kneippův chodník, vířivku, zajímavostí je i masážní suchá vana…

Wellness penzion Marta je pak velmi vhodný také pro rodiny s dětmi, na děti jsou zde skvěle přizpůsobeni!
Děti zde rozhodně ocení velký a plně vybavený dětský koutek, rádi vám tu pak zapůjčí dětské postýlky a další vybavení pro děti…
Venku pak děti (i dospělí) užijí multifunkční hřiště, trampolínu…

Ubytovat se zde můžete ve dvou částech penzionu – buď v hlavní budově, kde najdete i restauraci, zmiňované wellness centrum, nebo pak v novější přístavbě, kde je celkem 6 pokojů a 1 apartmán.
Tyto pokoje mají pak i vlastní přistup na tereasu.

Ve Wellness penzionu Marta také půjčují kola, elektrokola a dokonce, mají tu i koníky – můžete si domluvit také vyjížďku!

Určitě vás nadchne i nádherná příroda, všude kolem penzionu. Mimochodem, v létě se tu můžete vykoupat i v krásném venkovním jezírku!

A co tu dělat, jak trávit čas?
Jsem si jistá, že nudit se tady zaručeně nebudete…

V okolí je mnoho turistických tras – stačí si naplánovat směr a můžete vyrazit! Pěšky, nebo také na kole – i cyklotrasy jsou na dosah.

Co bych vám já doporučila vidět, navštívit? Děti určitě potěší Peklo Čertovina u Hlinska, Pohádková vesnička v Podlesí, krásná je procházka na Devět skal – tady třeba kolem rybníka.

Za zmínku pak strojí i hrad Pernštejn – je doslova pohádkový!

Samozřejmě, zajímavých míst je tu až nespočet – záleží jen na vás, jak svou dovolenou chcete pojmout.

Pokud tedy hledáte tip na příjemné ubytování – navíc cenově přijatelné, mrkněte právě na Wellness penzion Marta.
Navíc, nabízí různé zajímavé a zvýhodněné balíčky! :)

Wellness penzion Marta můžete rezervovat přes web www.wellnesspenzionmarta.cz.

Wellness penzion Marta najdete v obci Kuklík, cca 10km od Nového Města na Moravě.

ODKAZ: WELLNESS PENZION MARTA / web
ODKAZ: WELLNESS PENZION MARTA / facebook
ODKAZ: WELLNESS PENZION MARTA / instagram