TIP na dokonalý relax – nyní navíc s možností zvýhodněného vstupu

Pokud hledáte ideální místo pro odpočinek, relax, s perfektními wellness službami a úchvatným prostředím, zajeďte si do rakouského LAA, kde najdete komplex lázní SILENT SPA – za sebe můžu zcela upřímně říct, že něco tak krásného, navíc kousek od Brna, jen tak někde neuvidíte. :) Kdo tu už byl, dá mi jistě za pravdu. ;) I proto vám chci napsat o skvělé možnosti zakoupit si sem vstupy za zvýhodněnou cenu. A pozor – tato akce trvá už jen do této středy, 15. srpna!

Když jsem poprvé navštívila nové a opravdu jedinečné lázně SILENT SPA v rakouském Laa, naprosto mě to zde ohromilo. Designově dokonalé prostředí, perfektní služby, bazény, sauny a další wellness vyžití – zkrátka, je to zde to pravé místo, kde najdete klid, pohodu a maximální odpočinek.

Stačí sem zajet na jeden den – i několik hodin strávených zde vám přinesou pohodu, doslova vás to zde nabije energií. Je tu božský klid a vy se můžete soustředit jen sami na sebe.

V Silent Spa myslí na naprostou spokojenost svých hostů, proto se zde můžete spolehnout, že služby jsou do posledního detailu perfektní. Vaší potvrzenou návštěvou zde máte rezervované vlastní lůžko, můžete využívat servis – dáte si výborné jídlo, půjčíte si časopisy, knihy, tablet…a hlavně, zažijete zde naprosté soukromí. Žádné davy lidí, hluk… Zkrátka, načerpáte tady energii a naprosto perfektně si odpočinete.

Teď v létě si tu mnohem víc užijete i venkovní prostory – novinkou je zde úchvatná letní zahrada EDEN.  Je krásně upravená, nechybí zde lehátka, houpací sítě, kde můžete odpočívat, nebo si tu dopřejete kávu, sklenku sektu, občerstvení… Projdete se po speciálním chodníku pro masáž chodidel, který skvěle povzbudí lymfatický systém.

Za pozornost stojí i venkovní altán, který je určený pro masáže na čerstvém vzduchu (od pohledu ostatních hostů je altán vkusně oddělen vlajícími bílými závěsy – přijdete si tu pak doslova jak někde na exotické dovolené v zahraničí).

Zpátky ale ke zmiňované slevové akci, o které jsem vám psala v úvodu. Díky této akci totiž máte možnost zakoupit si online vstupy do SILENT SPA, a to za zvýhodněné ceny. Takto zakoupené vouchery stojí pouze  75€ (vstup na celý den) a platí 1 rok. Což je proti běžné ceně (95€) super nabídka :)

Vouchery můžete online zakoupit pod tímto odkazem.

Navíc – nyní v ceně vstupného není jen snídaně, ale také bohatý obědový raut, inspirovaný místní gastronomií – kdy většina použitých surovin je v BIO kvalitě!  Tato akce platí do 30. září. 

Udělejte si radost, sobě, nebo vašim blízkým – uvidíte, že na den strávený právě v dokonalém světě SILENT SPA budete ještě dlouho vzpomínat. :)

ODKAZ: SILENT SPA / web
ODKAZ: SILENT SPA / facebook

ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / web
ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / facebook