Tip & doporučení – s Jiffy steamerem Esteam vás bude žehlení bavit!

Ruku na srdce, žehlení není asi pro žádnou z nás oblíbená činnost… Dlouhé chvíle strávené u žehlícího prkna, s žehličkou v ruce, zkrátka tato domácí práce se na seznam těch oblíbenějších dostane jen velmi těžko.
Nicméně, dámy (i pánové) – mám pro vás jeden velmi zajímavý tip a doporučení! Znáte parní steamery? Je to zcela jiný způsob žehlení, snadný a velmi efektivní.
Ráda bych vám tedy představila steamer Jiffy ESTEAM! Jedná se o domácí typ steameru od ikonické značky Jiffy Steamer. Ta vyrábí steamery dokonce už od roku 1940 a je špičkou ve svém oboru.
Steamery si můžete objednat přes e-shop www.jiffysteamer.cz a v Brně pak také v butiku Coolboutique na Veselé. 
A mám pro vás i slevový kód na nákup, je ve znění COOL a sleva platí ve výši 10%.

Věřím, že steamery jistě dobře znáte – i když je nemáte přímo doma, určitě jste je viděli v mnoha obchodech s oblečením, kde jsou přímo nepostradatelnými pomocníky. Žehlení, respektive spíše napařování s nimi je velmi snadné a hlavně efektivní. Výhodou je, že nepotřebujete žehlící prkno, oblečení stačí pověsit, snadno steamery můžete také přemístit…

Nicméně, steamery jsou pro lidi známé právě hlavně z jejich komerčního využití…
Já bych vám ovšem ráda představila velmi praktický parní steamer, který se hodí také pro domácí používání!

Je jím steamer Jiffy ESTEAM – jedná se o cestovní, domácí steamer, který je ovšem také na profesionální úrovni – stejně, jako velké modely steamerů od značky Jiffy.

Jen pár informací ke značce Jiffy Steamer – věřím, že v celosvětovém měřítku totiž neexistují lepší a prověřenější steamery, než ty, které vyrábí právě Jiffy.
Jiffy Steamer je tradiční americkou značkou, která steamery vyrábí už od roku 1940. Steamery od tohoto brandu se používají po celém světě a k naprosté spokojenosti zákazníků.
Do ČR steamery dováží již 28 let pan Knittl, majitel butiku Coolboutique – a jak sám uvádí, za dobu prodeje Jiffy steamerů nezaznamenal jedinou vratku z e-shopu, nebo dokonce reklamaci (více info – parní steamery Jiffy)

Zkrátka – v případě Jiffy Steameru si můžete být jistí špičkovou kvalitou. Steamery od Jiffy používají módní návrháři, stylisté, fotografové…
Zajímavá informace je ta, že takový steamer od Jiffy vám vydrží v domácnosti opravdu spoustu let – uvádí se, že klidně i 30 let při stálém používání přístroj nijak nepokazí.

Hlavním benefitem Jiffy ESTEAMu je nesrovnatelný výkon s konkurencí. Jeho výkon je skoro stejný, jako velké modely Jiffy steamer J2000 / J Klasik.

Mě osobně velmi překvapilo jednoduché používání a kvalita. ESTEAM nemá vypínač – minimalizují se tím veškeré díly, které by se případně mohly porouchat, navíc – nezapomenete ho vypnout při odchodu z domu. :)
Oblečení stačí lehce napařovat, bez nutnosti přímého kontaktu s látkou. Záhy je krásně narovnané, vzdušné.
Důležitá informace je, že při používání se steamer nesmí klopit, aby nedošlo ke zranění horkou párou.
Stačí mít ideální vlhkost páry – o to se Jiffy ESTEAM už sám ale postará.

Jiffy ESTEAM perfektně napařuje také přírodní a hrubší materiály, jako jen třeba len. Poradí si i s hedvábím!

Super je i malá velikosti steameru, klidně ho můžete s sebou přibalit i na dovolenou. V kufru vám rozhodně moc místa nezabere. A jak vím i ze své zkušenosti, mít zmačkané šaty na dovolené, to přece nechcete. :)
Se steamerem Jiffy ESTEAM vás žehlení bude bavit, tím jsem si jistá! A právě tento steamer se určitě stane tím nejoblíbenějším pomocníkem ve vaší domácnosti.
POZOR – mám pro vás slevový kód na nákup, je ve znění COOL a sleva platí ve výši 10%.
Steamery Jiffy koupíte:
V buticích Coolboutique https://www.coolboutique.cz/obchody/ (v Brně ho najdete v centru na Veselé).