Stavte se na pivo do Pivního baru Elpíčko na Údolní!

Pivní bar Elpíčko jsem vám zde už představila, je to moc příjemná hospůdka v klasickém stylu pivnic, kde na vás dýchne pohodová atmosféra. Čepují zde piva z široké nabídky Líšeňského pivovaru, k pivu si můžete dát i něco dobrého – třeba vynikající pečená žebra, ty jsem tu mimochodem ochutnala také já a můžu jen doporučit. Pokud hledáte fajn místo v centru Brna, „kam na pivo“, zkuste právě Pivní bar Elpíčko! Nemá to zde chybu. ;)

Pokud dáváte přednost stylovým, klasickým českým hospůdkám, kde se točí dobré pivo a kde vládne pohodová atmosféra, jste rozhodně v Pivním baru Elpíčko na správném místě.

Pivní bar Elpíčko najdete v centru Brna na Údolní 223/7 a já jsem vám ho už na svém blogu představila, více ZDE.

Nedávno jsem se sem také stavila na pivo a ochutnala jsem i jejich vyhlášená pečená žebra, jsou vynikající, rozhodně vyzkoušejte!

Co se právě piva týká, tak v Pivním baru Elpíčko se zaměřují na piva z pestrého sortimentu brněnského Líšeňského pivovaru.  Mimochodem, tak širokou škálu piv právě z tohoto pivovaru v Brně jinde nenajdete.

Na čepu je zde vždy 6 druhů piva, piva tu mají samozřejmě čepovaná a v případě zájmu si je můžete odnést i s sebou v PET, která je naplněna ochrannou atmosférou CO2. Pivo v PET vydrží čerstvé až měsíc.

Nárazově zde ovšem nabízí i piva jiných minipivovarů, nabídka se vždy mění a upravuje i v návaznosti na aktuální sortiment Líšeňského pivovaru.

K pivu si tu můžete dát celou řadu pochutin i větších jídel! Nechybí zde oblíbené “hospodské klasiky”, jak jsou utopenec, nebo nakládaný hermelín…

V nabídce jsou ovšem i větší teplá jídla, ochutnejte zde třeba pečená žebra, křídla, kuřecí stripsy, club sandwich, nebo burger.

Žebra jsem si zde objednala také já a neměla chybu! Skvěle ochucená, zkrátka k pivu přímo ideál!

Jinak co se pak designu prostor týká, hospůdka má interiéry zařízené v jednoduchém stylu, právě jak to můžete znát z tradičních českých hospod. Sama mám právě takovou „image“ českých hospod ráda, myslím, že už tak nějak patří k české kultuře v souvislosti právě s dobrým pivem. :)

K Pivnímu baru Elpíčko patří také i velká zahrádka ve vnitrobloku domu, kde můžete – pokud to počasí dovolí – posedět.

Musím také zmínit možnost uspořádání soukromých akcí, večírků, oslav – mají zde k dispozici i privátní salonek až pro 45 osob!
Lze tu připravit třeba i setkání po křtinách, křtiny totiž často probíhají v blízkém kostele. 
Na jakoukoliv vaši akci vám zde rádi zajistí a připraví catering.

Pokud hledáte fajn místo – třeba i pro vánoční večírek, zkuste to právě zde! Mají zde pro vánoční večírky stále volné termíny. 

V Pivním baru Elpíčko také chystají zajímavé akce – i gastronomické!
Těšit se tu můžete na Svatomartinské menu! Podávat se bude samozřejmě husa – se zelím a lokšemi, dále ochutnáte kachní paštiku a domácí štrůdl.

Na toto menu sem můžete zajít od 10. listopadu a podávat se bude do vyprodání.

Podávat se tu budou také speciální sváteční piva! Třeba pivo Harmonie – právě ke sv. Martinovi, nebo v prosinci pak, od 4.12. tu bude pivo Barbora, 17 stupňové pivo bock.

Mimochodem – Pivní bar Elpíčko je velmi oblíbený i mezi studenty!

Zkrátka, tuto hospůdku v centru musíte znát!

Pivní bar Elpíčko najdete na Údolní 223/7.

ODKAZ: PIVNÍ BAR ELPÍČKO / web
ODKAZ: PIVNÍ BAR ELPÍČKO / facebook
ODKAZ: PIVNÍ BAR ELPÍČKO / instagram