SOUTĚŽ o obličejové oleje PraváJá

Není to tak dlouho, co jsem vám tady, na blogu, psala o skvělých obličejových olejích od značky PraváJá. Jedná se o novinku a musím říct, že ohromně povedenou! Obličejový olej heřmánek / levandule jsem sama otestovala a je opravdu boží. A právě o tyto oleje – obličejové a tělový od PraváJá nyní můžete také soutěžit!

Obličejový olej dokáže s pletí skutečně zázraky – o tom jsem se přesvědčila už asi před dvěma lety. Proto jsem s nadšením uvítala možnost otestovat nový olej od značky PraváJá, se kterou mám dobré zkušenosti – zejména co se týká kvalitních výživových doplňků.

Vyzkoušela jsem obličejový olej heřmánek / levandule a je opravdu vynikající. Mimochodem, moji recenzi si můžete přečíst ZDE.

Oleje Pravájá jsou ručně dělané, ty nejcennější složky (esenciální oleje) jsou vždy obsaženy v maximálně možném množství pro skutečný efekt. Směs je bez jediné kapky syntetických složek, parfémů, GMO, konzervantů, parabenů a emulgátorů.  Oleje se netestují na zvířatech, což je pro mě taky hodně zásadní věc.

A jak obličejový olej používat?
Stačí 2-4 kapky a vmasírovat do obličeje. Můžete aplikovat večer, nebo ráno, buď olej čistý, nebo si ho můžete přimíchat i do vašeho obvyklého krému.

Zpátky ale k soutěži!
Značka PraváJá věnovala vám, čtenářkám mého blogu, 2 obličejové oleje – 1x růže / pelargonie, 1x heřmánek / levandule a 1 tělový olej.

Jak soutěžit?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu PRAVÁJÁ
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po levé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na otázku: Kromě obličejových a tělových olejů nabízí PraváJá i další produkty – jaké? Napište název alespoň jednoho z nich.
    Odpověď pište do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí!:)

Nabídku všech obličejových olejů od PraváJá si prohlédněte ZDE.

ODKAZ: PRAVÁJÁ / web
ODKAZ: PRAVÁ JÁ / facebook