Soutěž o degustační menu v Restaurantu Pavillon!

Mám pro vás další zajímavou soutěž, která potěší zejména všechny gurmány! Můžete totiž vyhrát degustační menu pro 2 osoby (každé v hodnotě 990,-) – v jedné z mých nejoblíbenějších restaurací v Brně – v Restaurantu Pavillon!

Restaurant Pavillon vám určitě nemusím předstatovat – tuto krásnou restauraci v parku na Kolišti budete určitě všichni dobře znát. Já sama sem chodím moc ráda, miluji to nádherné prostředí, které nepostrádá své vlastní, charakteristické kouzlo a hlavně, musím uznat, že tu naprosto výborně vaří. Vlastně se mi ještě nikdy nestalo, že bych tu byla jídlem zklamaná.

Navíc – teď, když je venku krásně, tu můžete posedět na příjemné zahrádce, která umocňuje poklidnou a příjemnou zdejší atmosféru. Zkrátka, do Restaurantu Pavillon vždy stojí za to zajít – ať už na oběd, večeři, nebo vlastně i kdykoliv – třeba jen posedět s kamarádkou na kávu a nějakou sladkou dobrotu k tomu (mimochodem, dezerty tu mají přímo božské!).

A protože moc dobře vím, že i vy, čtenáři mého blogu, máte tuto restauraci rádi, přináším vám soutěž, která vás, věřím, potěší! Můžete totiž vyhrát vynikající degustační menu pro dvě osoby, kdy každé je v hodnotě 990,-.

Jak soutěžit?

Dejte „like“ FB profilu Cool Brno Blog

Dejte „like“ FB profilu Restaurant Pavillon

Odpovězte na 3 otázky:


a) Z kolika chodů se skládá degustační menu v Restaurantu PAVILLON? (Pozor, na výběr jsou dvě varianty, uveďte obě.
b) Jak se jmenuje šéfkuchař?
c) Tipovací otázka: Kolik Restaurant PAVILLON obslouží hostů v měsíci květnu?

Správné odpovědi najdete na webu Restaurantu Pavillon.
Odpovědi pište na mail info@coolbrnoblog, nebo do zpráv na FB Cool Brno Blog.
Kdo správně zodpoví tři otázky a nejpřesněji zodpoví tipovací otázku, získá poukaz na 2x degustační menu v hodnotě 2x 990 Kč. V případě více správných odpovědí rozhoduje čas doručení odpovědi.

ODKAZ: RESTAURANT PAVILLON / web
ODKAZ: RESTAURANT PAVILLON / facebook