Soutěž o 3 balíčky božích produktů PURESSENTIEL!

Mám pro vás další super soutěž, která vás, doufám, potěší! Můžete vyhrát 3 balíčky produktů od značky Puressentiel, které jsou fakt skvělé a vřele je doporučuji, uvidíte, že si je zamilujete. Tak hurá na soutěž! :)

Značku Puressentiel považuju za jeden ze svých nejlepších objevů loňského roku, její produkty jsem si moc oblíbila, hlavně Čistící sprej –  eliminuje viry, bakterie a plísně v ovzduší, skvěle voní – bude se vám doma nádherně dýchat.

Super je i Relaxační sprej, opět stříknete do ovzduší, usnadňuje usínání. :)

Produkty Puressentiel jsou čistě přírodní, jsou bez barviv, konzervantů, syntetických parfemací. Obsahují esenciální oleje, krásně voní a jsou skutečně účinné!

Zpátky ale k soutěži! 3 z vás mohou vyhrát balíček produktů – co obsahuje?

Čisticí sprej – obsahuje 41 esenciálních olejů, sprej čistí vzduch, likviduje viry, bakterie, plísně, nepříjemné zápachy… Dokonale vám provoní celý byt, bude se vám příjemně dýchat.

Relaxační sprej – sprej přináší uvolnění, odpočinek, navozuje snadnější usínání. Skvěle voní, stříkněte do ložnice, nebo na kapesník, který máte u sebe. Opět vynikající věc!

Roll-on na svaly a klouby – obsahuje opět esenciální oleje a zmírňuje bolest v kloubech, napětí a bolavé svaly.

Jaké jsou podmínky soutěže?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  3. Odpovězte na otázku: KOLIK DRUHŮ ESENCIÁLNÍCH OLEJŮ OBSAHUJE ČISTÍCÍ SPREJ?
    Pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Good luck ;)

Produkty Puressentiel pořídíte ve vybraných lékárnách a také online, například na Dr Max

ODKAZ: PURESSENTIEL / facebook

ODKAZ: PURESSENTIEL / instagram