Sluneční brýle za skvělé ceny v optice Fénix v Kroměříži!

Sluneční brýle jsou stylovým a zároveň funkčním módním doplňkem, bez kterého se neobejdeme během celého roku! Sháníte nějaký krásný, nový model brýlí – ovšem často vás od nákupu odrazuje vysoká cena? Pak mrkněte na můj následující článek! Mám pro vás velkou reportáž z optiky Fénix v Kroměříži, kde aktuálně pořídíte celou řadu slunečních brýlí – a to i od velmi prestižních značek – za skvělé ceny! Na většinu slunečních brýlí tu totiž platí akční výprodeje a slevy, a to až do výše 70%! Inspirujte se!

Sluneční brýle jsou skutečnou nutností, která chrání náš zrak nejen před negativními dopady slunečního záření. Jak píši, bez slunečních brýlí se neobejde nikdo z nás – rozhodně se nejedná jen o záležitost letní sezóny.

Pokud tedy aktuálně toužíte po krásných, nových brýlích, určitě čtěte dál. V oční optice Fénix v Kroměříži, o které vám zde často píši, totiž nyní probíhá velký výprodej právě slunečních brýlí! Celé řady nádherných modelů se tu týkají velké slevy, které jsou až do výše 70%! Slevová akce v tuto chvíli není nijak časově limitována.

Slevy platí i na velmi luxusní značky, jako jsou Fendi, Gucci, Calvin Klein, Dior, Jimmy Choo… Máte tedy opravdu jedinečnou příležitost pořídit vskutku luxusní model brýlí, kdy vás jindy vyšší cena od nákupu odrazuje.

Slevy se pak týkají i vybraných slunečních sportovních brýlí.

Věřte, v oční optice Fénix mají výběr brýlí přímo obrovský! Oceníte zde i osobní přístup ke každému zákazníkovi, budou se vám ochotně věnovat a doporučí vám takový model, který vám bude nejen slušet, ale i dokonale sedět.

Sluneční, ale i dioptrické brýle v optice Fénix pořídí jak dámy, tak i pánové a dokonce i děti – i pro ty tu mají velmi pestrý sortiment.

Dioptrické brýle vám zde vyřídí pak velmi rychle, obvykle již do druhého dne.

Zajímavostí pak také je, že vám zde dokáží sehnat i exkluzivní kousky od značek, které tu nabízí – pokud se vám nějaký model od vaší oblíbené značky líbí a přáli byste si ho nechat dovézt, není to problém!

V optice Fénix pak můžete využít i dalších služeb – profesionálního vyšetření zraku na několika unikátních přístrojích, disponují zde také jako jediní v České republice speciálním přístrojem Right Eye, který kontroluje vzájemnou spolupráci obou očí. Toto vyšetření je skvělé zejména pro děti, kdy právě nesoulad ve spolupráci očí stojí za celou řadou problémů, může ovlivnit například soustředění, schopnost porozumění textu…

Pokud jste z Kroměříže, z okolí (mimochodem, i z Brna je to sem kousek), určitě se právě do této optiky zastavte a využijte skvělé slevové akce, která zde aktuálně probíhá!

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram