Sluneční brýle s 50% slevami – v optice Fénix!

Musím vám napsat o skvělé akci na sluneční brýle, která aktuálně probíhá v kroměřížské optice Fénix! Právě nyní zde totiž pořídíte celou řadu jedinečných slunečních brýlí s 50% slevou, což se už na výsledné ceně skutečně hodně projeví! Tato akce se týká většiny slunečních brýlí, a to i od velmi respektovaných značek, jako jsou Fendi, Gucci, Tom Ford, Jimmy Choo, Moschino a mnohé další! Tato akce platí do vyprodání zásob – určitě ji využijte!
V optice Fénix jsem vám nafotila celou řadu brýlí, kterých se zmiňovaná 50% sleva týká – mrkněte a inspirujte se!

Jak určitě víte, kvalitní brýle od luxusních módních značek nebývají zrovna levnou záležitostí… Proto věřím, že vás potěší můj následující článek, tedy zejména zásadní informace – z oblíbené kroměřížské optiky Fénix!
Právě zde totiž nyní probíha skutečně skvělá akce, která se týká slunečních brýlí. O co přesně jde?

Naprostou většinu slunečních brýlí v kroměřížské optice Fénix nyní koupíte o 50% levněji – a jak mi jistě dáte za pravdu, takto výrazná sleva se už na výsledné ceně skutečně výrazně projeví!

Tato letní akce se týká i brýlí od mnoha luxusních značek, mezi které patří Jimmy Choo, Tom Ford, Moschino, Fendi, Gucci, Cazal…

Můžete si tak být jistí, že tu vyberete skutečné klenoty – mezi brýlemi! Sortiment je v optice Fénix mimořádně pestrý, rozhodně tu najdete takový model brýlí, který vám dokonale padne a bude vám slušet.

Některé z brýlí, kterých se tato akce týká, jsem vám také nafotila pro inspiraci – jsou to jedinečné kousky, co říkáte?

Tato akce se pak netýká jen 3 značek zastoupených v optice Fénix – konkrétně brandů Chopard, Cartier a Evil Eye. Akce také není nijak časově limitována – platí do vyprodání zásob. Máte tak čas se do optiky Fénix zastavit, ovšem neodkládejte to – o takto skvělou akci bude jistě mimořádný zájem!

Pokud už si do optiky Fénix cestu naplánujete, rovnou si tu můžete nechat i preventivně vyšetřit zrak – disponují zde několika velmi specializovanými přístroji, vyšetření provádí zkušený optometrista. Zkrátka – i tyto služby jsou zde na špičkové úrovni!

Zajeďte si do optiky Fénix, určitě nebudete litovat!

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram