Slevy 50% v Plaza Fashion Store – na vše!

V čem je letní období mimo jiné také skvělé? V obchodech totiž právě nyní probíhají velké letní slevy a výprodeje. Nakoupit tedy můžete opravdu výhodně a mimo to, dovolíte si třeba i to, co byste si běžně nepořídili. To se týká zejména značek, prestižních brandů – u těch se ceny pohybují běžně přece jen trochu výš.
Ovšem, nyní je ten správný čas vyrazit na nákupy – třeba do multibrandového butiku Plaza Fashion Store! Právě zde totiž aktuálně probíhají opravdu velké výprodeje – slevy tu jsou totiž 50% a týkají se naprosto všeho! Za poloviční ceny tu jsou k mání opravdu nádherné kousky od značek, jako jsou Armani Exchange, Replay, PINKO, Fracomina, JOOP, slevy 50% se týkají dokonce i velmi oblíbeného labelu Blauer! Pozor – za 50% ceny v Plaza Fashion Store koupíte také boty, nebo kabelky… A věřte, je tady z čeho vybírat! Inspirujte se v mé reportáži!

Věřím, že multibrandový butik Plaza Fashion Store už všichni dobře znáte – myslím, že svou koncepcí, nabídkou značek i velmi pestře zastoupeným sortimentem nemá tento obchod v Brně obdoby. Sama sem chodím ráda, je tady i velmi příjemná atmosféra, paní majitelka si s vámi i ráda popovídá, uvaří vám kávu… Zkrátka, každý zákazník je zde velmi vítaný!

V Plaza Fashion Store najdete pestrý výběr značkové módy – pro ženy, muže, ale dokonce také pro děti! Pro naše ratolesti tu koupíte také velmi krásné oblečení – a to od španělské značky Mayoral. Mimochodem, i dětské módy se v Plaza Fashion Store týkají zmiňované 50% slevy.

Nabídka kolekcí od výše uvedených značek je v Plaza Fashion Store opravdu velmi pestrá, jsem si jistá, že každý si v tomto obchodě musí najít „to svoje“. Aktuálně je zde úžasná škála letních kousků – stále tu můžete vybírat jedinečné letní šatičky, sukně, kraťasy, lehké halenky, košile…

…nebo i lněné kousky! Právě len je aktuálně velkým trendem. Mě si získaly tyto dlouhé košilové lněné šaty – jsou tak příjemné! Na letní dovolenou naprostý „must have“.

V Plaza Fashion Store ovšem koupíte i další „módní hity“ – jako jsou například i komplety! Sama právě komplety miluji, naprosto jsem jim propadla. :)

Moc hezké kousky nabízí také značky Replay a Fracomina! Zejména nejrůznější šaty – v mnoha stylech.

Opravdu nádherné jsou košilové šaty Replay, příznivci naopak sportovních kousků si zde ovšem také vyberou.

Jak jsem zmínila v úvodu, slevy 50% se v Plaza Fashion Store týkají naprosto všeho – a to i velmi oblíbené značky Blauer! Blauer nabízí překrásné a hlavně, kvalitní bundy – a jarní řada tohoto brandu byla přímo božská!

Vybírat můžete od značky Blauer lehké bundičky, prošívané vesty, trenčkoty…a v tak nádherných barvách!

Až v tomto butiku budete, určitě si prohlédněte také kabelky, nebo boty – i zde platí ceny o 50% nižší.

Zkrátka – v Plaza Fashion Store je radost nakupovat – a aktuálně s těmito velkými slevami snad i o to více! Zastavte se sem, určitě nebudete litovat. :)

Obchod Plaza Fashion Store najdete v brněnském H-Parku na Heršpické 1009/11c, nakupovat můžete také na eshopu, viz odkaz níže!

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / web, eshop
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / facebook
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / instagram