Skvělá akce na laminaci obočí v Salonu H.a.p.i. – jen v průběhu září!

Milé dámy! Musím vám napsat o super akci na laminaci obočí, která probíhá celé září v mém oblíbeném Salonu H.a.p.i. – ten najdete na Minské 18. O tomto salonu vám zde píšu často, a to právě v souvislosti s laminací obočí, na kterou sem  pravidelně chodím. Ivča, která v salonu pracuje, je nesmírně šikovná a precizní a výsledek laminace, ale i dalších služeb, zde vždy stojí za to! 
O jakou akci se jedná? Při rezervaci dvou termínů na laminaci obočí platíte za první proceduru plnou cenu, za druhou již jen 50%! Určitě se to vyplatí – termíny si můžete rezervovat dle svých potřeb, slevu na druhou laminaci můžete využít, kdy se vám bude hodit!

Proč si na laminaci obočí zajít? Já sama tuto neinvazivní péči o obočí miluji! Čtěte dál – napíšu vám, o co přesně jde a co můžete očekávat. 

Co se týká zkrášlujících procedur a zákroků, jsem v tomto směru poměrně opatrná, respektive – mám strach se pouštět do všech trvalých změn. Vyhýbám se zatím všem invazivních ošetřením, nikdy jsem nebyla ani na botoxu, i když už je to dnes naprosto běžná věc. :) Každopádně, tyto věci neodsuzuji, ale sama se o sebe snažím pečovat bez nutnosti vnitřních zásahů.

Mám ovšem své oblíbené neinvazivní zákroky, na které často a ráda chodím – jedním z nich je rozhodně i zmiňovaná laminace obočí. Na tu chodím už pár let právě do brněnského salonu H.a.p.i. na Minskou, protože ten výsledek je tady vždycky tak perfektní! Ivča ze salonu H.a.p.i. si dá pokaždé maximálně záležet, aby výsledek byl naprosto dokonalý.

A právě nyní, v průběhu celého září, můžete využít v salonu H.a.p.i. skvělou akci – která se týká právě laminace obočí!
Pokud si objednáte dva termíny na laminaci (v časové návaznosti, jaká vám vyhovuje), tak za první proceduru zaplatíte plnou cenu, za tu druhou již jen 50% z ceny. Což je určitě super využít – na laminaci totiž chodíme v naprosté většině opakovaně – efekt je totiž tak na cca měsíc.

Stačí si tedy objednat tyto dva termíny, za druhou proceduru automaticky zaplatíte nižší cenu.  Holky, určitě toho využijte, vyplatí se to!

Pár slov ještě k tomu, co to laminace obočí je!

Laminace obočí je technika narovnání a zafixování rovného tvaru chloupků obočí. Díky tomu drží chloupky v požadovaném tvaru, jsou napřímené a vyčesané vám pak vytvarují perfektní tvar obočí.

Iva dlouhé chloupky nezastřihuje (pokud sami nechcete), čímž docílí krásné hustého, přirozeného obočí. Chloupky obočí je možné v rámci úpravy laminací i nabarvit, čímž se celkový plný efekt obočí ještě více zdůrazní.

Iva pracuje s produkty značky Thuya, jsou velmi šetrné, jak jsem napsala – vaše vlastní obočí vám produkty nijak neponičí. Obočí se při laminaci také nijak zvláště netrhá, pouze vyloženě překážející chloupky. Cílem je dosažení plného a zcela přirozeného tvaru.

obočí před laminací

obočí po laminaci

Laminaci obočí mohu v salonu H.a.p.i. jen doporučit – a jak vím, chodíte sem i mnohé vy, čtenářky mého blogu. A také jste spokojené, to mám velkou radost!

Rezervaci do salonu H.a.p.i. lze provést telefonicky nebo SMS na telefoním čísle +420 771 22 55 22, nebo na emailu salonhapi@icloud.com

Salon H.a.p.i. najdete v Brně na Minské 18.

ODKAZ: SALON H.a.p.i. / web
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / facebook
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / instagram