Shopping tipy z Campus Square Brno

Mám pro vás spoustu letní inspirace z obchodů v Campus Square Brno! Zaměřila jsem se právě hlavně na všechny letní radosti, doplňky, tipy pro dovolenou, ale i na gurmánská potěšení. A opět jsem objevila spoustu toho, co by vás mohlo oslovit! Tady je moje reportáž… :)

Sháníte dobrou knížku k vodě, letní bižuterii, botičky na dovolenou, letní kosmetiku a další, co by vám zpříjemnilo prázdniny? Pak mrknětě na mou reportáž z mnoha obchodů v nákupním centru Campus Square Brno. Co mě tu zaujalo tentokrát?

LETNÍ BIŽU V BIJOU BRIGITTE
Co se nabídky bižuterie týká, je obchod Bijou Brigitte absolutně perfektní, alespoň, já si tady vždycky něco hezkého najdu. :) Ať už to jsou nejrůznější náramky, náhrdelníky, ale i brýle, nebo ozdoby do vlasů. Tentokrát jsem se zaměřila na vyloženě letní, krásně barevné kousky – jsou ideální k letním šatům, k barevným outfitům. Moc hezké tu mají i květinové čelenky do vlasů, které se také pro léto skvěle hodí. ;)

PLAMEŇÁCI V ALBI
Symbol léta? Rozhodně i růžový plameňák! Motiv plameňáků najdete dnes skoro na každém kroku – a i mě padl do oka. :) Pokud jste si i vy růžového ptáka s dlouhým krkem oblíbili, tak se stavte do obchodu s dárkovým zbožím, do Albi, kde mají opravdu velký výběr věcí s motivem plameňáků. Ať už to jsou cestovní polštářky, taštičky, peněženky, láhve, hrníčky, nebo praktické cestovní kosmetické tašky na pověšení – té jsem neodolala já a jsem z ní nadšená!

ZDRAVÉ LETNÍ MLSÁNÍ OD VESELÉ VEVERKY
Na sladkosti mě v létě moc neužije – ladím přece formu do plavek! :) A když mě náhodou přepadne „mlsná“, volím raději zdravější dobroty – třeba oříšky, nebo sušené ovoce. Moc ráda chodím do stánku Veselá veverka, tady mají totiž neskutečný výběr. Ať už dáváte přednost ovoci, oříškům, sladkému, slanému…to své si tu učitě vyberete. ;)

INSPIRACE NA KNÍŽKY NA DOVOLENOU Z KNIHKUPECTVÍ KOSMAS
K prázdninám patří i dobré knížky – alespoň to je rozhodně moje pravidlo. :) Za toto léto jsem přečetla už tři, momentálně doslova hltám detektivy od Roberta Bryndzy. Pár zajímavých knižních titulů, třeba jako inspiraci na dovolenou, jsem vám nafotila v knihkupectví Kosmas.

LETNÍ BOTIČKY V CCC
Léto ještě zdaleka nekončí, tak pokud sháníte hezké letní botičky, sandály, páskové střevíčky, nebo pohodlné boty na klínku, či slip ony, mrkněte do CCC, mají tu vydařené kousky. A pozor, aktuálně tu probíhají už velké letní výprodeje, tak mnoho bot pořídíte za super ceny!

LETNÍ VÝPRODEJE V HERVISU
Letní slevy a výprodeje jedou i v Hervis Sportu, kde koupíte za skvělé ceny mnoho věcí, které užijete právě teď, v létě – zaujaly mě třeba plavky pro děti, ale i věci do vody, potápěcí a plavecké brýle, různé nafukovací věci, nebo i pantofle, které jsou nutnou součástí výbavy na každou dovolenou.

NABÍDKA V KAVÁRNĚ PANOS
Po delší době jsem zašla na kávu do kavárny Panos, kde mě moc mile překvapila opravdu velice pestrá nabídka nejrůznějšího občerstvení! A všechno teda vypadalo moc lákavě. Vyberete si tu saláty, wrapy – skvělý je ten lososový, obložené bagety, panini a samozřejmě, celou řadou dortíků, dezertů a mají i zmrzlinu. ;)

NOVINKY V DM DROGERII
I v „DMku“ je celá řada novinek – ať už se týkají zdravé výživy, nebo beauty produktů. Ze zdravé výživy tu mají nově nejrůznější pesta, pomazánky, ale co jsem si zamilovala, je letní kokosová řada bronzerů právě od značky DM. Koupila jsem si tu bronzer na tělo se zlatavých nádechem – pokožka se po něm krásně třpytí a pozor, super je i cena, kolem 140,-!

POTŘEBY PRO ŠKOLÁKY V PAPÍRNICTVÍ +
Máte doma malého školáka, nebo předškoláka a řešíte všechny nutné potřeby do školy, hlavně aktovky, pouzdra…? Obrovský výběr krásných aktovek, pro kluky, holčičky, malé i starší děti, jsem v Campusu objevila v Papírnictví +. Dokonce jsem si tu vytipovala aktovku pro svého mladšího syna. Papírnictví + je sice malý obchůdek, ale mají skvělý sortiment obecně, vždy tu najdu to, co potřebuji.

Inspriovala vás moje reportáž? Objevili jste to, co vás oslovilo? Napište mi, budu ráda! :)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook