Shopping tipy z Campus Square Brno

Léto patří – mimo jiné – také slevám a výprodejům! A právě na ty jsem se hlavně zaměřila v mém dalším reportu z brněnského nákupního centra Campus Square. Co mě tu zaujalo tentokrát? Mám pro Vás spoustu inspirace, tak čtěte dál!

V létě se dá ulovit spoustu parády, to si můžete být jistí. Slevy jsou totiž úplně všude, kam se podíváte – takže se nakupuje fakt jedna radost. A pár fajn tipů mám pro Vás i v mé dnešní reportáži z brněnského Campusu!

KRÁSNÉ PLAVKY VE SLEVÁCH V NEW YORKERU
Doba vodních radovánek ještě zdaleka nekončí, proto se hezké plavky pořád více než hodí. V obchodě New Yorker jsem objevila pár hezkýcho kousků – a za super ceny! A výběr je tady stále hodně velký, tolik barev, střihů a typů, že „ty svoje“ rozhodně najdete. Mě tu nejvíc zaujaly pestrobarevné, vyšívané modely, nic podobného jsem v žádném jiném obchodě s plavkami neviděla!

LETNÍ BOTKY V CCC
Stejně, jako plavky, i letní botičky pořád ještě využijete (a vynosíte je i další léto). V obchodě CCC jsou velké slevy na mnoho kousků, mimochodem i na modely z oblíbené řady Lasocki. Pár zajímavých bot jsem tu pro Vás nafotila – a nutno dodat, kolekce této značky se mi líbí už pár sezón po sobě. Je tu velký výběr a ceny, řekla bych, stále ještě rozumné – a teď se slevami naprosto super!

BIŽU POKLADY V CAMAIEU
V obchodě Camaieu často nakupuji bižuterii, mají tu krásný věci a za super peníze. Slevy jsou teď i zde – a samozřejmě i na bižu poklady. Prstýnky, náramky, řetízky s přívěsky…to vše tady najdete a teď doslova za pár korun. Boží jsou i krásně barevné, vyloženě letní modely! Ovšem, doporučovala bych si pospíšit, mizí to odtud závratnou rychlostí… :)

LETNÍ ČTENÍ Z KNIHKUPECTVÍ KOSMAS
Dobrá knížka k létu a dovoleným přece patří! A i já, kdo na čtení během celého roku vůbec nemá čas, tak si fajn knížku s sebou na dovolenou ráda vezmu, přece jenom, ležet jen tak nečinně na pláži také moc neumím… :) Proto jsem pro Vás v knihkupectví Kosmas nafotila pár tipů za zajímavé knižní tituly. A mimochodem, třeba taková kuchařka, s tipy na jedinečné recepty, to je skvělá oddychová četba, která Vás navíc inspiruje! ;)

VYCHYTÁVKY Z OBCHODU ERTEA
V Campusu, ve vnitřní pasáži, vedle Tesca, najdete malý obchůdek „Ertea“, kde mají spoustu super technických vychytávek – třeba příslušenství k telefonům, které se Vám na dovolené může hodit. O co přesně jde? Třeba o nepromokavé obaly na telefon, selfie tyče, držáky na telefon na kolo, nabíječky, power banky…. Oceníte třeba i super vymakaná sluchátka – pro Vás, nebo děti!

SLEVY NA VLASOVOU KOSMETIKU TONI & GUY V DROGERII TETA
Nedávno jsem Vám v jednom z reportů psala o skvělé vlasové kosmetice Toni&Guy! Tak – pro Vaši informaci, v drogerii Teta, kde mají mimochodem fakt obří sortiment všeho možného, mají právě na produkty této značky celkem zajímavé slevy. A vzhledem k velké kvalitě přípravků, škoda nevyužít, tak ať o tom minimálně víte! :)

LÉKÁRNIČKA NA PRÁZDNINY Z LÉKÁRNY DR.MAX
V lékárně Dr. Max jsem objevila pár zajímavých věcí, které by se mohly hodit do lékárničky na dovolenou – určitě si nezapomeňte přibalit repelent, ten se hodí snad vždy a všude (ano, také u moře štípají komáři). Co mě ovšem oslovilo – balení pro domácí testování různých nemocí, např. i borelie z klíštěte. Vůbec jsem netušila, že se něco takového prodává, za mě super věc!

NOVÝ STÁNEK VIVOBENE GUSTO
A na závěr – moje už teď srdcová záležitost – nový stánek Vivobene Gusto, který na Campusu najdete hned vedle Trdlokafe. Povím Vám, tak dobré těstoviny jsem hodně dlouho nejedla – a na to, že jsou připravené raz dva, obrovský luxus! I když těstoviny obecně moc nejím, tady se stavím vždy a moc ráda – a kdo tu už ochutnal, dá mi jistě za pravdu. Na jejich těstoviny se tu totiž stojí až fronty – a to něco znamená… ;)

A POZOR!!! Úplně skvělou zprávou je, že v Campusu se dá opět pohodlně parkovat:) Nově tu jsou na parkovištích totiž závory – ubylo aut a první tři hodiny parkování jsou zdarma!!!

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook