Rozhovor: Radovan Knap, majitel optiky Fénix – preventivní vyšetření zraku

Říká se, že zrak je náš nejcennější a nejdůležitější smysl. Pečujete o svůj zrak, třeba i v rámci pravidelných preventivních prohlídek? Bohužel, mnoho lidí totiž problémy řeší, až skutečně nastanou. A to je v případě zraku obvykle už pozdě a vzniklé obtíže pak bývají často i nevratného charakteru…
Od jakého věku a jak často bychom na preventivní prohlídky zraku měli docházet? A co vše takové prohlídky mohou odhalit? Jak preventivní vyšetření zraku probíhá, kolik času zabere a jak vychází finančně?
Na to i na mnohem více jsem se zeptala pana Radovana Knapa, majitele kroměřížské optiky Fénix. 
Právě v optice Fénix v Kroměříži nabízí svým klientům v rámci komplexních služeb také preventivní vyšetření zraku, a to na několika profesionálních přístrojích. 
Odkaz na rozhovor najdete v článku níže.

Zrak je náš nesmírně důležitý smysl, o který je nutné pečovat, chránit ho – a to právě i v rámci pravidelných preventivních prohlídek. Jak v rozhovoru pan Radovan Knap totiž zmiňuje, obtíže spojené se zrakem totiž z počátku nebolí a lidé o jejich vzniku obvykle ani netuší… Často pak je už pozdě odhalený problém odstranit, léčit…

Jak takové vyšetření zraku probíhá, kolik zabere času a hlavně, co vše se jím dá odhalit? Kdy se dozvíte výsledky svého vyšetření?
Na to i na mnohem více jsem se zeptala pana Radovana Knapa, majitele optiky Fénix v Kroměříži.

Rozhovor mám pro vás ve formě videa, můžete si ho poslechnout:

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram