Rozhovor: Michal Kuzněcov – CEO a privátní finanční konzultant Kuzněcov & Partners Invest

Opět mám pro vás jeden velmi zajímavý rozhovor, který by si měli – alespoň dle mého usouzení – poslechnout naprosto všichni. Týká se totiž hospodaření s penězi – a právě toto téma, v obecné rovině brané jako „finanční gramotnost“ – je u mnohých lidí často zcela nedostatečná… 
Jak svoje finance zhodnotit, uchovat, spořit a vůbec, jak k nim co nejlépe a svědomitě přistupovat?
Na to i na mnohé další jsem se zeptala pana Michala Kuzněcova, který je privátní finančním konzultantem za společnost Kuzněcov & Partners Invest.

Jak hospodařit s penězi? Tak, abychom si mohli dovolit to, po čem toužíme, ale zároveň abychom si byli schopni vytvořit adekvátní finanční rezervu? Proč si spořit na stáří, i když stát nám bude v penzi vyplácet důchody? Jak a kam vhodně investovat, aby se nám naspořené peníze výhodně zhodnocovaly?

Věřím, že na tyto otázky mnoho z nás nezná tu správnou odpověď. Finanční gramotnost, tedy vědomost o tom, jak s penězi správně nakládat, je totiž u mnoha lidí nedostatečná. A zejména u mladé a mladší generace. Děti, ale i dospívající se bohužel ani ve školách často v tomto směru nevzdělávají a spoléhají v zásadě jen na to, co jim v tomto ohledu předají hlavně rodiče.

Jak tedy k financím přistupovat a třeba je dobře zhodnocovat?
Na to i na mnohem více jsem se zeptala pana Michala Kuzněcova, který je úspěšným finančním konzultantem.

Michal Kuzněcov svým klientům dokáže poradit, jak s financemi hospodařit a hlavně, jak je zhodnotit.

Poslechněte si můj následující rozhovor – najdete jej pod tímto odkazem na mém Facebooku a pod tímto odkazem na mém Instagramu.

ODKAZ: KUZNECOVINVEST / web

ODKAZ: MICHAL KUZNĚCOV / youtube kanál
ODKAZ: MICHAL KUZNĚCOV / facebook
ODKAZ: MICHAL KUZNĚCOV / instagram
ODKAZ: MICHAL KUZNĚCOV / linkedin