Reportáž: networkingový B2B večer Podnikatelského klubu Smart Network

Podnikáte, vlastníte firmu, značku, obchod, zkrátka, realizujete se ve směru vlastního businessu? Pak určitě čtěte dál – ráda bych vám totiž prostřednictvím následující reportáže předala své dojmy z networkingové akce, kterou pořádal Podnikatelský klub Smart Network. Právě pro vás – podnikatele – totiž mohou být networkingové akce nesmírným přínosem a inspirací! Potkáte tu mnoho zajímavých lidí, kontaktů, se kterými se v rámci svého businessu můžete propojit. Zkrátka, tyto akce mají smysl! Networkingové akce klubu Smart Network jsou na velmi vysoké úrovni, profesionálně zorganizované – a hlavně, ta atmosféra zde, energie, nadchne vás to!
Zkuste na některou z akcí klubu Smart Network přijít – mrkněte na web www.smart-network.cz. POZOR – využít můžete můj kód SmartMisa – na slevu 500,- na přihlášku! Zažijte skutečný networking!

Věřím, že jste už asi všichni postřehli pojem „networking“ – ovšem, víte, co přesně znamená?
„Network“ je v českém překladu „síť“ – která může být samozřejmě chápána více významy. V ohledu networkingu pak při použití českého ekvivalentu můžeme mluvit o „propojení“. Networkingové akce jsou tedy o propojení, poznání, vytvoření určité komunity – lidí, kteří si mohou být v ohledu svého businessu inspirací.

Networkingové akce se konají i u nás, v České republice – a jednou ze společností, která tyto eventy již více než 11 let pořádá, je Podnikatelský klub Smart Network. Tento klub se snaží učit, že networking není jen o byznyse, ale hodí se i v běžném životě. 
Mimochodem, s majitelkou tohoto klubu, s Gabrielou Mrkvicovou, jsem vám zde nedávno zveřejnila rozhovory (odkazy na ně najdete v tomto článku).

Klub Smart Network pořádá pravidelné, různé networkingové akce, které propojují podnikatele napříč všemi obory, kdy tak můžete získat spoustu užitečných kontaktů, ale narazíte třeba i na budoucí spolupracovníky, inspirativní osobnosti, které váš business pomůžou posunout dále.

Jedné z těchto akcí, konkrétně B2B večera v Brně jsem se sama nedávno zúčastnila.
Networkingové akce v Brně, ale i v Praze pořádá klub Smart Network v rámci různých typů (akce jsou rozděleny na MIX, B2B, CEO, FOCUS, EDU)

Akce B2B jsou určeny pro všechny zejména z B2B sektoru, tedy pro majitele firem, podnikatele, živnostníky, kteří nabízejí své služby ostatním firmám.

Na B2B akci v Brně, kde jsem byla i já, jsem zažila atmosféru těchto networkingových akcí a sama jsem i lépe pochopila, o čem jsou – a v čem jsou pro účastníky přínosné.

V první řadě, opravdu mě nadchl naprosto profesionální přístup ve směru organizace, jsou zde patrné více než 11 leté zkušenosti v oblasti networkingových eventů. Vše mělo svůj řád, přesný harmonogram a postup. Akce měla svou moderovanou část – samozřejmě nechyběla i majitelka klubu, Gábi Mrkvicová, která nastínila průběh večera, vysvětlila, jak se uvést, co odprezentovat.

Na této akci bylo 18 účastníků z mnoha sfér podnikání – ředitel Double Academy Jan Vašourek, David Yassin, poradce Shark Fin s.r.o., Ing. Viera Gärtnerová Ph. D., virtuální asistentka, Ivan Oršel, mobilní masér, fotograf a kameraman Vladimír Jalč, Bc. Petr Špetlík, MSc. majitel Kind Energy s.r.o. a mnozí další.
Mimochodem, na každou z akcí klub Smart Network garantuje minimálně 10 účastníků. 

Každý z nás, účastníků, měl vyhrazené 2 minuty na své představení – kdy jsme prezentovali to, co děláme a také, jaké máme od akce očekávání. Tak ostatní mohli lépe pochopit náš záměr – a v návaznosti na to i možnost eventuelního propojení.

V rámci této akce pak byl vymezen i větší prostor pro jednoho ze členů klubu Smart Network pro širší představení sebe, své firmy i nabídky pro ostatní.

Závěrem jsme poté jeden po druhém sdělili, s kým bychom rádi naplánovali schůzku. V klubu Smart Network se snaží držet pravidlo networkingu, že si každý dá schůzku s každým, což je nejlepší způsob, jak zjistit eventuelní možnost propojení.

Mě osobně mile překvapila pozitivní atmosféra, neformální, přátelská komunikace se všemi – na akci jsem přišla mezi v podstatě 18 cizích lidí a odcházela jsem s pocitem, že jsem poznala 18 inspirativních, skvělých a zajímavých osobností.

Skutečně vřele vám doporučuji akce klubu Smart Network navštívit – lze to i nezávazně, pokud nejste členové klubu. Stojí to za to – a jak v klubu Smart Network výstižně říkají – „kdo nezažije, nepochopí“.

Mrkněte na networkingové akce na webu www.smartnetwork.cz – a připomínám můj kód SmartMisa – je na slevu 500,- na příhlášku.

ODKAZ: PODNIKATELSKÝ KLUB SMART NETWORK / web
ODKAZ: PODNIKATELSKÝ KLUB SMART NETWORK /  facebook
ODKAZ: PODNIKATELSKÝ KLUB SMART NETWORK / instagram