Reportáž – na návštěvě ve výrobě Tasty Box!

Jak jsem se vám zde nedávno svěřila, odebírám krabičkovou stravu od brněnské firmy Tasty Box. Ta jako jediná nabízí čistě low carb krabičkovou stravu v Brně, a to s rozvozem zdarma! Právě v režimu low carb se již dlouho stravuji a krabičky od Tasty Box jsou pro mě skvělou volbou. Jídla jsou skvělá chuťově, oceňuji i zajímavé recepty – třeba takové halušky z květáku, dokonalé!
Zašla jsem se také podívat přímo do výroby – jak se jídla vaří, chystají, balí do krabiček… A mám pro vás spoustu fotek i zajímavých informací! Mimochodem, mnozí oceníte i informaci, že v Tasty Box využívají krabičky také z recyklovatelného materiálu…Čtěte dál!

Proč zkusit low carb stravu? Důvodů je celá řada. Low carb strava je sytá, pestrá, vyvážená, zdravá. Můžete díky ní poměrně snadno zhubnout a co lépe, váhu si následně také udržíte! A jen podotýkám, low carb strava není dietou, ale životním stylem.

Zkrátka, všem doporučuji právě low carb stravu vyzkoušet – a ideálně právě i s krabičkovou stravou. Máte vyřešeno vaření, vymýšlení receptů a je to fajn i pro začátek, když nevíte, jaká jídla právě při low carb stravě jíst. I díky krabičkové stravě se to můžete snadno naučit.

V Brně jako jediná firma nabízí čistě krabičkovou stravu právě Tasty Box – denně máte od nic pět jídel, všechna v čistě low carb složení. Jídla vám vozí 2x týdně – a dovoz je zdarma! Což je také super.
Já krabičky od Tasty Box odebírám už několikátý měsíc a jsem moc spokojená – víc jsem se rozepsala ve svém nedávném článku, více ZDE.

Já se nedávno zašla podívat také do výroby, abych viděla, v jakém prostředí a za jakých podmínek se jídla chystají, vaří i balí…

Výroba sídlí v Brně na Olomoucké dvě, prostory to jsou menší, ale příjemné, naprosto čisté, vše zde podléhá samozřejmě těm nejpřísnějším hygienickým podmínkám a předpisům.

Rozhodně se nejedná o nějaké „domácí vaření“, výroba je profesionálně vybavena, rozdělena na jednotlivé sekce a části, dle příprav, vaření, balení… Pro mě bylo velmi příjemným zážitkem vidět, že jídlo se vaří v čistotě a se špičkovým přístupem.

Viděla jsem, jak například připravují „grusetky“ – což je jídlo, které je při low carb stravě hojně využívané. Nahrazuje těstoviny, nudle do polévky, přílohy… Grusetky se připravují z mozzarelly, vajec, psylia… Jsou nejen vynikající, ale i velmi zdravé!

Ve výrobě se jídla vaří ve velkých objemech, pro všechny odběratele krabiček. Uvařená jídla se následně šokově zchladí, čímž se v nich eliminuje výskyt bakterií. Tato jídla pak vydrží mnohem déle čerstvá.

Co se pak surovin týká – suroviny mají v Tasty Box uskladněné ve skladovací místnosti, rozdělené samozřejmě dle hygienických předpisů. Zvláště maso, vejce, zelenina, suché potraviny…

Zakládají si zde na špičkové kvalitě veškerých použitých ingrediencí. Maso berou od svého ověřeného řezníka, ovoce a zeleninu si paní majitelka jezdí osobně vybírat, aby byla co nejlepší.

Uvařená jídla se pak v Tasty Box balí do krabiček a rozváží k zákazníkům. Jak jsem zmínila, využívají zde také ekologicky odbouratelné krabičky, které nejsou z plastu. Což je také velmi sympatické.
Low carb krabičky se poté zataví fólií, polepí etiketou s nápisem dne, data spotřeby a ukládají se do papírových tašek.

Rozvoz je tedy zdarma!

Výroba, příprava, vaření, balení…vše funguje v Tasty Box naprosto na jedničku. A co je taky fajn – vidíte, jak kuchaři vaří s láskou, nadšením. Jsou vážně šikovní, jejich práce je baví a je to vidět. Takových lidí je – a zejména v gastro oboru – opravdu málo. Super také je, že tito kluci i hledají, vymýšlí a zkouší zajímavé low carb recepty – na spokojenosti zákazníků tu záleží. Paní majitelka Dana má skvělý tým, moc jim držím palce v jejich podnikání, zaslouží si jen to nejlepší! :)

Víc informací, objednání low carb krabiček…na webu, viz odkaz níže:

ODKAZ: TASTY BOX / web, objednání krabiček
ODKAZ: TASTY BOX / facebook
ODKAZ: TASTY BOX / instagram