Report z otevření obchodu Retro Jeans v Brně!

Přinášíme Vám report ze slavnostního otevření obchodu RETRO JEANS v brněnské Olympii! Tam jsme nemohly chybět:)

Jak už jsme Vás na blogu informovaly, v brněnské Olympii nově najdete obchod značky RETRO JEANS, která nabízí úžasnou, sportovně-elegantní módu, kterou my dvě přímo milujeme!
Tady si přečtěte o Retru něco víc – v našich starších postech: RETRO JEANS by Cool Brno Blog

V sobotu 13. prosince proběhlo slavnostní otevření prodejny – a ve velkém stylu! My jsme si tuto událost samozřejmě nenechaly ujít – a máme pro Vás malé ohlédnutí:)

r7

Celá tato akce byla výjimečná hlavně pro ty, kdo se rozhodli v ten den jít si do „Retra“ něco pěkného koupit. U pokladny totiž stálo Retro kolo štěstí – plné slev. A každý kupující si mohl při placení u pokladny kolem zatočit – slevu měl jistou – od 10% až po úžasných 100% – tedy nákup zdarma:) A věřte, tato skvělá výhra padla ten den přímo několikrát!10862663_896922347015426_1855051147880447928_o

Slavnostní otevření pak probíhalo od 14. hodiny, kdy byl pro návštěvníky připravený skvělý program. Nechybělo několik módních přehlídek s krásnými Miss Anetou Vignerovou, Lucií Královou, moderátorkou Innou Puhajkovou a moji maličkostí:) Mohli jste se tak na vlastní oči přesvědčit, jak modely Retro Jeans vypadají oblečené a vzájemně zkombinované.

r16r8r14r17

V programu bylo také taneční vystoupení, soutěže a občerstvení pro zákazníky, kterých ten den bylo opravdu spoustu!

r19Slavnostním otevřením pak provázela Miss a moderátorka Lucie Křížková Váchová.

r6

Velkým překvapením pro všechny zákazníky pak bylo vyhlášení tzv. happy hour, tedy hodiny, kdy bylo veškeré zboží v obchodě zlevněno o 50%! Můžeme Vám říct, v tu chvíli obchod opravdu „praskal ve švech“:) Nebylo se ani čemu divit, protože tolik krásných věcí – a ještě s tak velkou slevu, tomu zkrátka nešlo odolat:)

Prohlédněte si další fotky z této akce v naší fotogalerii:)

Nově otevřenou prodejnu RETRO JEANS najdete v Brně v Olympii.

RETRO JEANS NA FACEBOOKU: RETRO JEANS/FACEBOOK