Recenze: nové vychytávky od Benefitu!

Co se dekorativní kosmetiky týká, mám už, myslím – za svoje „samo – líčící se období“, celkem bohaté zkušenosti. Pracovala jsem s celou řadou vizážistů a i teď, díky blogu, jsem vyzkoušela fakt velkou spoustu kosmetických produktů od mnoha různých brandů. A je jeden, který jsem si doslovala zamilovala – a jsem mu věrná už hezkých pár let. Je to značka BENEFIT – a právě té bude patřit moje dnešní recenze. Představím Vám totiž naprosto boží vychytávky – novinky! 

Musím říct, že mě ten Benefit snad nikdy nepřestane překvapovat. Produkty, co nabízí, totiž nejsou jen tak “obyčejné” rtěnky, stíny, řasenky, “udělátka” na obočí…jak je tomu v naprosté většině jiných brandů. U Benefitu má totiž každičká věc tak trochu “něco navíc”. A díky tomuto “navíc” dokáží pak ty přípravky naprosté divy.

Jen si vzpomeňte třeba na obrovskou nabídku produktů pro péči a úpravu obočí. Inovativní pomůcky, štetečky, rozjasňovače, gely, séra… Jo, na obočí, na to je Benefit fakt machr:)

Dnes Vám představím pár přípravků pro dokonalou pleť! A ta je přece naprostým základem bezchybného vzhledu. ;) Právě na přípravky pro božsky vyhlížející pleť, na tu je Benefit fakt špička!

Naprosto skvělá – i z mých vlastních zkušeností, je rodinka přípravku The POREfessional – které eliminují póry, matují a celkově vylepšují vzhled pleti.

Jaké to přesně jsou? Představím je tak, jak by se měly v pořadí správně používat.

The POREfessional Matte Rescue – Neviditelný zmatňující gel
Tak tento produkt mě doslova nadchnul! Dokáže totiž naprosto eliminovat lesk na pleti. A právě zvýšený lesk a pocit mastnoty na obličeji je to, co mnoho z nás hodně trápí.

Jak jsem už uvedla, netrápí mě zvětšené póry, ovšem, zvýšený lesk pleti ano. Řeším jej – jak asi většina z Vás – pudry. Ovšem, tato vychytávka od Benefitu dokáže natolik zmatnit pleť, že žádný pudr už nebudete muset aplikovat.

Jedná se o lehounký, fluidní, světlounce modrý gel, který nanesete v tenké vrstvě na dobře očištěnou pleť a rozetřete – roztírá se opravdu hodně dobře. Už během chvíle nebude gel na pokožce vůbec patrný a zcela se do ní absorbuje. Okamžitě je patrný také matný vzhled – kůže je dokonale zmatněná, bez lesku a evidentních stop mastnoty.

Na takto “upravenou pokožku” můžete dle potřeby ještě nanést The POREfessional na eliminaci zvětšných póru, nebo nanášíte rovnou make up, stejně, jako já. Make up se i po tomto gelu dobře roztírá a nijak se “nežmolkuje”.

The POREfessional – podkladová báze pro eliminaci pórů
Legendární zmatňující podkladová báze, která dokáže naprosto eliminovat viditelnost pórů. Vaše pokožka získá dokanale hladký a sametový look.

Trápí Vás rožšířené póry a mastná, lesklá pokožka? Pak je pro Vás právě tento produkt tím pravým! Tato geniální, lehounká podkladová báze dokonale zmatňuje a co hlavně, tak dokáže udělat póry doslova neviditelnými. Jako fakt! ;)

Báze má krémovou texturu, ovšem, zcela nemastnou. Je lehká a na pokožce vytvoří okamžitě po aplikaci dokonale matný „film“. A póry jsou „fuč“!

Tato podkladová báze je vhodná pro všechny typy pleti a pokud toužíte mít dokonale sametovou tvářičku, rozhodně vyzkoušejte, nebudete litovat! ;)

The POREfessional – Pore Minimizing MakeUP – MakeUp minimalizující póry
Novinkou v rodině The POREfessional je tento makeup minimalizující viditelnost pórů. Opět vhodný pro všechny typy pleti, ovšem, naprosto skvělý je pro pleť mastnou a právě s rozšířenými póry.

Tento makeup má skvělou zmatňující schopnost, dokonale kryje nedokonalosti, a to právě včetně pórů – které ovšem neucpává a nezanáší.

Makeup má lehounkou, fluidní konzistenci, rozhodně není nijak mastný. Na pleti velmi dobře přilně a opravdu o něm pocitově nevíte. Na pleti vykouzlí okamžitě dokonale matný vzhled.

Pokožka je skvěle barevně sjednocená a na první pohled úžasně sametová.

Balení obsahuje z druhé strany i praktickou houbičku, se kterou můžete makeup roztírat po obličeji. Já jsem z tohoto makeupu vyloženě nadšená!

The POREfessional – Agent Zero Shine – pudr 
AGENT ZERO SHINE je ten nejdokonalejší pudr, se kterým jsem měla tu čest. Je totiž opravdu vynikající “zbraní”, díky které zmatníte svou pleť okamžitě, kdykoliv a kdekoliv. Pudr má velmi lehkou konzistenci, která ale nic nemění na tom, že je skutečně účinný. Stačí pár lehkých tahů štětcem – Vy se nelesknete, ale přitom na sobě pudr nevidíte, ani necítíte. Zázrak? Ne! Realita od Benefitu:)

Já sama pudry právě kvůli jejich “ucpávacím” schopnostem téměř nepoužívala, vadilo mi, že jsem se sice neleskla, za to jsem vypadala, že jsem svou hlavu strčila do pytle s moukou. Proto jsem lesk – který mě trápí hlavně v létě – přestala řešit, zkrátka jsem to vzdala. Až jsem se ale seznámila s AGENT ZERO SHINE. Okamžitě se stal mým přítelem a věrným pomocníkem. Navíc – má velmi praktické balení:)

Jako každá supertajná zbraň totiž vypadá na první pohled nenápadně, tudíž Vás ani nenapadne, že balení skrývá nejen vysouvací šteteček, ale také praktickou “misku”, do které pudr nasypete a pak už jen nanášíte. Zkrátka dokonalá “vychytávka”!:)

Další dvě boží „benefití“ věci, které Vám chci představit, jsou pro snědou a opálenou pleť – a to po 365 dní v roce! 

Hoola Lite – bronzer
Kultovní bronzer Hoola má svého „bratříčka“ – boží bronzer Lite, který ocení hlavně ti, co mají přirozeně světlejší pleť. Díky tomuto bronzeru získá Vaše pokožka sametový a přirozeně opálený vzhled.

A pozor – co je super – tak bronzer je bez lesku a třpytek. Můžete jej tak bez obav použít doslova na celý obličej, třeba místo běžného pudru.

Balení opět obsahuje praktické zrcátko a také malý štěteček, takže se upravit můžete kdekoliv a kdykoliv během dne!

Hoola Quickie Contour Stick
Skvělá konturovací tyčinka, která Vám pomůže krásně „vyrýsovat“ obličej.
Tyčinka má jemnou a krémovou konzistenci, ovšem, ve výsledném efektu Vám zaručí bezvadně matný efekt. A o ten nám přece jde… :)

Díky aplikátoru v tyčince je jednoduché nanášení, zkrátka přetřete požadované partie a je to. Pak stačí prsty rozetřít. Můžete i vrstvit. :)

Super je i snadné roztírání – i díky němu vykouzlíte naprosto přirozený look.

Kosmetiku Benefit koupíte v Brně v parfumerii Sephora, v Olympii, nebo přes eshop Sephora, viz odkaz níže.

ODKAZ: BENEFIT COSMETICS / facebook

ODKAZ: SEPHORA / web
ODKAZ: SEPHORA / facebook