Recenze MALU WILZ kosmetiky

Dnes Vám budu psát o produktech dekorativní kosmetiky pro citlivou pleť značky MALU WILZ. Musím říct, že jsem tuhle kosmetiku neznala do té doby, než mi ji představili v lékárně, ovšem, moc příjemně mě překvapila.

Míšinu zkušenost s touto kosmetikou si můžete přečíst ZDE.

Po kosmetice pro citlivou pleť jsem koukala už dlouho, protože mě hodně dlouho trápily oči. Lépe řečeno opakované záněty očí. Nikdo nevěděl z čeho jsou. Samozřejmě jsem se nemohla líčit, což byl pro mě celkem boj, protože záněty se vracely půl roku. Začala jsem se tedy dívat po kosmetice vhodné na citlivou a alergickou pleť. S verdiktem oční doktorky, která mi řekla, že už se nikdy nebudu moct nalíčit, jsem se rozhodně nechtěla smířit…

Hledala jsem tedy řasenky, tužky na oči a stíny, které by mým očím nemusely vadit.

No a právě v této době mě v Chytré lékárně seznámili s dekorativkou MALU WILZ. Vůbec jsem neváhala a hned sáhla po řasence. Mají dokonce několik druhů řasenek, vybírat můžete podle kartáčku, tak, jako já. Zvolila jsem si MALU WILZ sensitive Mascara. Řasenka je doporučována i pro ty z Vás, kdo používáte čočky. Měla jsem jasno hned, protože tento druh kartáčku mi vyhovuje nejvíc. Řasy krásně oddělí přitom prodlouží a zahustí. Nedrolí se, tím pádem se mi vůbec nedostane do očí, což je pro mě dost důležité a neudělá „čmouhy“ pod očima. Obsahuje přírodní vosky, které vytvoří jakoby film a udělají dojem hustých řas. Navíc obsahuje účinnou látku Cashmilan® a biotin, které se postarají o posílení Vašich řas. Řasenka splňuje svůj účel, nedráždí oči a udělá krásné řasy, takže všem, kdo mají citlivé oči, doporučuji!

image

Jako další výrobek jsem si vybrala Eye brow gel – neboli fixační gel na obočí.

Mám totiž dost „neposlušné“ obočí. Jelikož mám hodně kudrnaté vlasy, tak se mi vlní i obočí a tohle ukočírovat je fakt boj.:) Už jsem si ale našla kosmetické pomocníky, kteří mi v tom pomůžou. Jedním z nich je fixační gel na obočí. Ten od MALU WILZ je navíc barevný, takže podpoří přirozenou  barvu Vašeho obočí, pomůže k vysněnému tvaru a zároveň drží chloupky na místě. K dostání je ve třech odstínech. Vybrala jsem si tmavě hnědou, má přirozená barva obočí je černá, ale protože mám světlejší barvu vlasů, tak ho chci zjemnit a k tomu mi právě skvěle poslouží hnědá barva tohoto gelu. Je to vlastně taková malá řasenka na obočí. Pro ty, co vlastní neposlušná obočí, ideální řešení.:)

image

Sáhla jsem také po lesku na rty Moisture Plus Lip Color SPF 10.

Nejsem rtěnkový tip, takže v mé kabelce můžete najít maximálně jednu rtěnku, a to musím mít opravdu náladu. Mám větší rty a vždycky jsem se za ně spíš styděla, protože když jsem si je zvýraznila rtěnkou, tak byly ještě větší. Ovšem teď je velká pusa v módě! Vždy jsem používala jen lesky. Stačily průhledné. Tento lesk dělá takový ten puff efekt, že se Vám po nanesení rty opticky zvětší. Na rtech vydrží dlouho a hlavně máte rty k nakousnutí.  Lesk obsahuje kyselinu hyaluronovou a navíc ochranný fakt SPF 10, takže nehrozí popraskané rtíky. Na výběr máte z krásných šesti odstínů. Zvolila jsem odstín 25, byl nejpřirozenější.

image

Kosmetiku MALU WILZ koupíte v Brně v Chytré lékárně, na Kobližné.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/WEB
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/FACEBOOK

Chytré lékárny najdete v Brně na těchto místech:

Orlí 34, Brno
Slovákova 11, Brno
Kobližná 2, Brno
Panská 20, Brno
Česká 6, Brno

Dále pak také ve Vyškově a v Tišnově:

Nádražní 1/2, Vyškov
Nám. Komenského 123, Tišnov