Program pro děti v únoru? Zajeďte do Světa bludišť – stále je tu k vidění Světelná ZOO!

Určitě mi dáte za pravdu, když napíšu, že hledat a vymýšlet zajímavý program pro děti je v tyto studené zimní měsíce (navíc bez sněhu) opravdu obtížné… Nicméně, jeden skvělý tip bych pro vás měla!
Už jste se byli podívat v Drnholci ve zdejším Světě bludišť na unikátní světelnou instalaci – na Světelnou ZOO? Tato krásná akce se totiž pro mimořádný úspěch prodlužuje až do konce února!

Obdivovat v celém areálu můžete spoustu zvířat osvětlených tisíci diodami, projdete se ve světelném tunelu, pohoupete se na svítící houpačce – a uděláte si i krásné fotky na památku!

Víc informací v článku…
Věřím, že Svět bludišť Drnholec už určitě všichni velmi dobře znáte – zdejší přírodní bludiště, ale i další sezónní atrakce – třeba dýně – se těší mimořádnému zájmu i velké návštěvnosti.
Skvělé je, že pan majitel stále pro tento areál vymýšlí a hlavně realizuje mnohé novinky – tematické akce, nové atrakce a další nevšední zajímavosti, které vždy stojí za to vidět!
Od konce minulého roku je zde k vidění unikátní a skutečně nádherná Světelná ZOO a věřte, je to zážitek! Což potvrzuje i mimořádný ohlas a zájem lidí – i proto se světelná instalace prodlužuje až konce února!
Otevírací doba je během února pátek – neděle 16:00 – 20:00.
POZOR – jedná se o opravdu již úplně poslední možnost tuto podívanou zažít!
Celý Svět bludišť je nyní jednou velkou světelnou zoologickou zahradu, kde můžete obdivovat mnoho zvířat! Patří k nim medvěd, velbloud, jelen, laň, lev, hroch, slon, plameňáci, hroch, pštros a mnohá další!
Zvířata jsou vyrobena z kovu a osvětlená jsou tisíci světelnými diodami. Můžete si tak užít nevšední procházku v celém areálu!
Nadchne vás tu jistě i světelný tunel, světelná houpačka…všude si můžete pořídit krásné fotky na památku.
Udělejte si hezký výlet – na víkend ideální program, který jistě ocení nejen děti! :)
Platba kartou je možná, je pro vás připraveno i občerstvení v podobě horkých nápojů.
Vstupné do Světa bludišť dle platného ceníku na webu www.svet-bludist.cz
Svět bludišť Drnholec naleznete v Drnholci vedle rozhledny.