Prodejny Cupák – ten nejširší sortiment potřeb do domácnosti, na zahrádku, pro kutily, pro řemesla…

Je pár obchodů, které v Brně zaručeně musíte znát – jejich nabídka sortimentu se totiž hodí, a to každému! Mezi tyto prodejny zaručeně patří CUPÁK – jistě vám tento název bude minimálně dobře povědomý. :) Cupák jsou obchody rodinné firmy, které mají téměř 35 letou historii! První prodejna Cupák se v Brně otevřela už v roce 1992!
Cupák nabízí velmi pestrou škálu domácích potřeb, potřeb na zahrádku, do dílny, pro kutily, na úklid, koupíte tu dřevěné lišty, laťky, kratiny, nechybí potřeby pro zedníky, pro malíře i pro další řemesla…
Obchody Cupák najdete v Brně na Okružní 9 a také na Veveří 21 – právě tato prodejna prošla letos velkou rekonstrukcí. Obchod na Veveří jsem nedávno také navštívila a mám pro vás reportáž – uvidíte, že tu seženete opravdu vše, na co si ve smyslu uvedeného zboží jen vzpomenete!

Vzpomínáte na původní obchody s domácími potřebami – na ty z našeho mládí, dětství? V těchto obchodech se dalo vždy sehnat naprosto vše. Od potřeb do domácnosti, do dílny, na zahrádku, pro kutily…až třeba pro vybavení pro řemeslníky.

Tyto obchody postupně téměř vymizely a nahradily je větší řetězce, kde je ovšem výběr opravdu nesrovnatelný… Mnohé věci se tak těžko shání, musíme je hledat v mnoha specializovaných prodejnách…

A právě obchody Cupák jsou ty, které nabízí skutečně VŠE, na co si jen vzpomenete – ve směru potřeb do domácnosti, na zahrádku, do dílny… Jak jsem zmínila v úvodu, obchody Cupák mají již mnohaletou tradici, rodinná firma první prodejnu Cupák v Brně otevřela už v roce 1992.

Aktuálně obchody Cupák najdete v Brně na dvou místech, a to na Okružní 9 a na Veveří 21. Sortiment je v obou prodejnách víceméně totožný… Obchod na Okružní jsem vám už více představila na sklonku minulého roku (více ZDE), v obchodě na Veveří proběhla letos rozsáhlá rekonstrukce a právě z této prodejny mám pro vás i reportáž.

Zboží je nyní v obchodě na Veveří velmi přehledně vystaveno, oceníte jistě i rozdělí sortimentu do jednotlivých částí – pro zahrádkáře, kutily, do domácnosti… Zboží si můžete prohlédnout, snadno i vybrat.

Jmenovat každou věc ze sortimentu prodejen Cupák je opravdu nemyslitelné, bylo by to na mnoho, mnoho řádků… :) Nicméně, zmíním to nejzásadnější!

Velmi oblíbené je tu obecně dřevo – různé lišty, hranoly, kratina… Má to všestranné využití, a to nejen doma, ale i venku. Lidé tu často kupují i plotovky, lavičkové přířezy, spárovky… Zmínit musím z této sekce pak i opory k rostlinám.

V obchodech Cupák pořídí vybavení i řemeslníci – je tu pestrý výběr ručního nářadí, zednického náčiní, potřeb pro malíře, koupíte tu ruční nářadí, barvy, laky, stavební chemii…

Pestrá škála potřeb je zde i pro zahrádkáře! Aktuálně jistě využijete – zahradní substráty, hnojiva, postřiky proti škůdcům, semínka, travní směsi, hadice a příslušenství k hadicím – spojky, adaptéry, kohouty, konve, postřikovače…

Hodit se může i pletivo pro králíky, stínovky, na plot, sítě proti hmyzu, krmivo pro ptáčky, květináče…

Mezi velmi vyhledávaný sortiment tu pak patří i metrážové igelitové ubrusy, samolepící tapety, molitany, jutovina, bublinková fólie, protiskluzová fólie…

Uvítáte i potřeby do domácnosti, třeba háčky a „žabky“ na záclony, potřeby do kuchyně, elektro, prodlužovací šňůry…

Co je na prodejnách Cupák také skvělé, tak že vám tu vždy poradí, pomohou najít, co přesně potřebujete. Toto ve velkých obchodech a řetězcích opravdu není.
Pracuje tu velmi zkušený personál – já pokaždé až obdivuji, jak všemu perfektně rozumí, protože těch věcí je tady tolik!

Zkrátka – obchody Cupák v Brně musíte znát, takový sortiment se totiž hodí každému! :)

V Brně prodejny Cupák najdete na těchto místech:

Okružní 9, Brno – Lesná
Veveří 21, Brno – střed

Otevírací doba prodejen:

pondělí až pátek: 08:00 – 18:00, sobota: 08:30 – 12:00.

ODKAZ: CUPÁK / web
ODKAZ: CUPÁK / facebook
ODKAZ: CUPÁK / instagram