Proč si dopřát opálení na podzim i v zimě?

Cítíte se poslední dobou více unavení, skleslí…? Začal podzim, s ním i to pravé podzimní počasí, změnil se i čas… Sluníčko přes den svítí jen málo, což může vést ke zmiňované špatné náladě. Proto – zajděte si čas od času do solária! Opalování zde vám pomůže v mnoha směrech – získáte krásnou barvu, doplníte tělu vitamín D a uvidíte, že se bude cítit i lépe.
V Brně vám dlouho doporučuji solární studio nové generace, InSun Brno. Sama sem chodím už několik měsíců a jsem moc spokojená. Super je i pocit, že opalování tu probíhá zcela kontrolovaně a v nejlepších typech solárií.
Víc v následujícím článku…

Venku už začalo to pravé pošmourné podzimní počasí a jak jistě víte, vyhlídka je v tomto směru na následující měsíce víceméně stejná… Sluníčka si venku do jara užijeme obecně méně. Možná to přímo nevnímáte, ale právě toto tmavé, mlhavé počasí se často odráží i na naší náladě… Můžeme se cítit víc unavení, skleslí, bez radosti…

Opravdu, podíl na tom může mít i fakt, že sluníčko přes den svítí podstatně méně… I proto je fajn tělu sluneční svit dopřát, i když jinak – opalováním v soláriu. I toto opalování, jehož typ záření je totožný s tím slunečním, nám může pomoci cítit se lépe, tělu se také doplní vitamín D, jehož nedostatkem mnoho lidí trpí. A mimo to, získáte i krásnou, snědou barvu.

Mimo to, výhodou opalování v soláriu proti opalování na sluníčku je to, že přesně známe intenzitu záření a opalujeme se pouze jasně stanovený čas. Ale i tak, zvolte takové solární studio, kde vám bezpečené opalování pohlídají…

Pokud v Brně do solária – tak rozhodně solární studio nové generace, InSun Brno. Tady můžete mít jistotu, že opalování probíhá pod dohledem, kontrolovaně a v nejlepších soláriích.

Sama sem chodím už téměř rok a jsem velmi spokojená, toto studio doporučuji i všem svým známým. Oceníte zde přístup, který ve většině jiných solárních studiích není samozřejmostí.
Opalování – na sluníčku i v soláriu – by se totiž mělo hlídat. Není dobré v obou případech nic přehánět.

V solárním studiu InSun vám vytvoří opalovací plán, a to s přihlédnutím k fototypu vaší pokožky i k vašim zkušenostem, jak dobře se opalujete. Vždy vám zde určí, v jakém soláriu se opalovat – s jak intenzivním zářením a jak dlouho.

Solárií je ve studiu InSun Brno celá řada, každé je jiné, každé opaluje trochu jinak, využít tu můžete i solárium vertikální. U některých typů vznikne opálení poměrně rychle a s intenzivní barvou, jiné typy zaručují, že k opálení dochází pomaleji, z hlubších vrstev pokožky, kdy tato solária podporují tvorbu vlastního pigmentu. Toto opálení zase déle vydrží.

Oceníte zde také široký výběr kosmetiky pro opalování i pro následnou péči o pokožku.

Vyzkoušejte toto solární studio! Určitě budete moc spokojení. :)

Solární studio InSun Brno najdete na Nových Sadech 25 v přízemí budovy Titanium (vstup přímo z ulice).

ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / web
ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / facebook
ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / instagram