Představuji: značku PURA VIDA!

Dnes vám chci představit jednu skvělou brněnskou značku, která si rozhodně velkou pozornost zaslouží! Jmenuje se PURA VIDA – a ano, jedná se o ty krásné, barevné, malované legíny, o kterých jsem vám už psala na facebooku blogu. Jsou boží, že? Dnes vám o značce PURA VIDA, celé její filozofii i nabídce, napíšu něco víc… :)

Sama vždycky dokážu ocenit, když za značkou stojí dobrý a originální nápad. A také, milí, fajn lidé, kteří se nebojí vtrhnout na trh s něčím, co na něm chybí. A co víc, když jsou tito lidé z Brna… :)

Právě tak je tomu v případě dvou kamarádek, Petruccye a Petry, které se rozhodly založit vlastní značku, která bude nabízet originální, jedinečné a kvalitní legíny (nejen) na cvičení.

S oběma slečnami jsem se sama sešla a musím říct, holkám rozhodně nechybí obrovský entusiasmus, skvělé nápady a kreativní schopnosti, což jsou vlastně všechny důležité předpoklady k tomu, aby vytvořily něco, co bude úspěšné. A já musím říct, že se jim to opravdu povedlo… :)

Holky nejdříve reagovaly na zájem a poptávku svých kamarádek a známých, které chtěly kvalitní a jedinečné legíny na cvičení. Obě Petry :) samy rády cvičí a tak upustily od prvního nápadu vyrábět design plakátů, samolepek a obalů na telefony a vrhly se – právě na legíny (a později i na další módní kousky).

Jsou to ovšem právě legíny, které jsou tím hlavním, co značka PURA VIDA nabízí. Čím jsou tak skvělé? Musím říct, že naprosto vším… :)

Legíny PURA VIDA v první řadě výborně sedí. I když se pohybujete, ohýbáte, sportujete, vše je na místě, tam, kde má být. Což je v přípradě legín absolutní nutností.

Naprosto božský je ovšem design legín. Ten je ručně kreslený, vytváří ho Petruccya a fakt nemá chybu. :) Některý design legín má dokonce svůj vlastní příběh, který si můžete z obrázku i „vyčíst“. Motivy jsou hravé, pestré, veselé, zkrátka, originální a jedinečné.

Super také je určitý limitovaný počet kusů – PURA VIDA vyrábí legíny v limitovaných sériích po 50, 99 a 299 ks, takže si můžete být jistí kouskem originality. :) Ke každým legínám navíc dostanete i vlastní “PURA VIDA
certifikát” – s číslem, pod kterým je právě váš kousek vyrobený.

Kromě legín pak PURA VIDA nabízí další krásné věci, třeba trička, topy, mikiny – mimochodem, skvěle se dají kombinovat právě s legínami, nebo také šaty.

Tuto značku prostě musíte znát – alespoň, za mě je absolutně BOŽÍ!

Koupíte na eshopu Pura Vida.

Na spoustu fotek mrkněte také do fotogalerie!

ODKAZ: PURA VIDA / web, eshop
ODKAZ: PURA VIDA / facebook