Představuji: to nejlepší jerky, jaké jste kdy ochutnali – Marisovo maso!

Pojem „jerky“ vám mnohým určitě nemusím nijak zvláště představovat, ale pojďme raději používat jeho českou verzi, tedy „sušené maso“. To už jistě budete znát naprosto všichni. :) Sušené maso je skvělou a zdravou svačinou, hlavně pro ty z nás, kdo nemusíme sladkosti. Sušené maso vám dodá spoustu energie, je s minimem tuků a naopak s vysokým obsahem proteinů. 
A právě českou a dokonce, regionální značku, která vyrábí – a to zcela ručně kvalitní sušené maso, bych vám chtěla představit. Značka se jmenuje „Marisovo sušené maso“ – stojí za ní dva podnikaví, šikovní, mladí lidé, kteří přináší na náš trh kvalitní produkt, který musíte znát. A co lépe, ochutnejte ho! Marisovo sušené maso koupíte jak v kamenném obchůdku ve Znojmě (na ulici U brány 1), nebo také na e-shopu www.marisovomaso.cz.
Čtěte dál!

Zcela upřímně, velmi ráda podporuji české a hlavně ty naše, regionální značky, dodavatele, farmáře… Vím, že vybudovat značku – kvalitní, úspěšnou – stojí v dnešní době nesmírné úsilí, snahu a odhodlání. Konkurence z řady zahraničních brandů je obrovská. A je hlavně na nás, na lidech, zákaznících, po jakém výrobku v obchodě sáhnete.

Ale myslím, že obecně je moc fajn vždy podpořit náš tuzemský trh, podporujeme tím nejen naši ekonomiku, ale v důsledku pak i sami sebe. :)

Zpátky k Marisovu masu! Za touto značkou, která existuje již 4. rokem, stojí dva mladí lidé, kteří začali sami vyrábět sušené maso – ve světě známé coby „jerky„. Není to žádná novinka, i když k nám do ČR se sušené maso dostalo „až“ před jednotkami let.

Ve světě, hlavně v Americe, se sušené maso ale těšilo oblibě už v dávné historii – sušili si ho třeba Indiáni.

U sušeného masa je totiž skvělé, že dlouho vydrží, aniž by ztratilo svou vysokou kvalitu, energetickou hodnotu a obsah proteinu. Naopak, sušením se z masa ztratí voda a částečně i obsah tuku, takže maso tímto procesem naopak získá…

Sušené maso obsahuje minimum tuků, naopak má vysoký podíl proteinů. Je tedy skvělou svačinou pro sportovce, lidi, kteří se snaží jíst zdravě, kvalitně… Kvalitní sušené maso je vhodné pro kohokoliv, dokonce, milují ho i děti – třeba mí synové. :)

A právě sušené maso vyrábí a prodává Marek, s pomocí své přítelkyně – a to pod značkou Marisovo sušené maso. Nutno napsat, že veškeré své produkty vyrábí ručně, a to od začátku do konce, od krájení masa, až po balení, razítkování produktů…

V nabídce mají několik druhů sušeného masa, samozřejmě hovězí, dále vepřové a pak zvěřinu – srnčí, jelení a kančí.
Maso na jerky používají výhradně z českých chovů, zejména kvalitní od Agro Měřín.

Maso je pak v nejrůznějších příchutích, s různým kořením a ingrediencemi. Veškeré receptury si opět ladí sám Marek s partnerkou.

Ochutnat můžete celkem 7 příchutí masa hovězího, 7 příchutí masa vepřového a 3 příchutě u každého zvěřinového masa.

Zajímavostí pak je, že Marisovo maso se vyrábí s nulovým podílem odpadů – co zbyde z masa se namele a vyrobí se dobroty pro pejsky, samozřejmě bez soli, koření… Mí pejsci byli z takových pamlsků nadšení!

To hlavní, kde Marisovo maso koupíte?
Kamenný obchůdek najdete jen ve Znojmě, nyní na novém místě v centru na ulici U Brány 1.
V provozu je pak také e-shop www.marisovomaso.cz.

Sušené maso i další dobroty vám zde i rádi dárkově zabalí!

Mimo to, v obchůdku pak koupíte i zajímavý doplňkový sortiment, třeba semolinové těstoviny Pasta Daniela, domácí sýry, omáčky z chilli Chilly Maga, nebo výborná vína z vinařství Olejník.

Vyzkoušejte skvělé Marisovo maso – je opravdu výborné! A mimo to, podpoříte fajn tuzemskou značku, která si to vážně zaslouží… :)

ODKAZ: MARISOVO MASO / web, e-shop
ODKAZ: MARISOVO MASO / facebook
ODKAZ: MARISOVO MASO / instagram