Představuji: Spodní prádlo Radúza

Milé dámy – i pánové! Ráda bych vám zde představila opět zajímavou značku a síť prodejen, které budete mnozí možná znát. Jedná se o „Spodní prádlo Radúza“ – celkem 4 prodejny, které se těší oblibě pod svou značkou již od roku 2006. Obchody Prádlo Radúza najdete v několika městech, vždy v nákupních centrech – a to v Olomouci, v Prostějově, v Přerově a také v Praze.
Obchody nabízí pestrý výběr spodního prádla – dobře padnoucí podprsenku tu vyberou pro každou ženu. Mimo to, koupíte si zde i překrásné plavky, župany, noční prádlo a noční košile – a to od české značky Fima, za speciální pozornost zde pak stojí také možnost nechat si na míru ušít plavky! Stačí si vybrat materiál, střih, doladíte detaily a získáte plavky, které vám dokonale sednou!
Inspirace z obchodu Spodní prádlo Radúza v článku…

Obchody Spodní prádlo Radúza se těší mimořádné oblibě mezi zákazníky již spoustu let – jsou to právě ty prodejny, kde mimo jiné i skvěle funguje poradenství a osobní přístup ke každému zákazníkovi. A to je právě ve směru výběru prádla i plavek nesmírně důležité…

Mnoho žen totiž žije v mylně utkvělé představě o své velikosti podprsenky – což vede k tomu, že si vybírají takové prádlo, které jim nejen, že deformuje poprsí, ale může přivodit třeba i bolest zad…

V obchodech Spodní prádlo Radúza si na tomto osobním přístupu zakládají, nabízí zde opravdu spoustu značek spodního prádla – mezi ty oblíbené patří například německý brand Sassa – je to skvělé prádlo na běžné nošení…

Dámy si tu rády kupují také prádlo od italských značek Lormar, Leilieve, skvělý je i řecký Parfait…

Prádlo, respektive dobře padnoucí podprsenku v té správné velikosti tu vyberou naprosto každé ženě. Není nutné přijít s konkrétním požadavkem na značku, nechejte si poradit – vyberou vám ideální střih i velikost.

Mimo prádlo zde pak koupíte také překrásné župany v různých barvách i z různých materiálů, ovšem – skutečně nádherné tu mají noční prádlo, pyžama a noční košile – od české tradiční značky Fima.

Noční košile Fima jsou krásné vzhledem, oceníte i 100% bavlnu, nespočet barevných kombinací, dobře padnoucí střihy – i pro boubelky a také, různé délky!

Sehnat delší noční košili je totiž obecně docela problém…

Noční košile Fima si zamilujete, hlavně ty barvičky, kombinace s krajkami, fakt stojí za pozornost!

V obchodě Spodní prádlo Radúza seženete samozřejmě i plavky, v mnoha typech, velikostech…

Co zde ovšem stojí za speciální pozornost, tak možnost nechat si ušít plavky na míru! A upřímně, nevím o jiných obchodech, kde toto nabízí…

Vyberete si materiál – druh i vzorek látky, dále střih, doladíte drobné doplňky – a vznikne model plavek, který vám skvěle sedne!

Dámy, tak ať o této možnosti víte! Mimochodem, plavky si můžete nechat ušít i ve střihu tankini!

Mimochodem, plavky si zde mohou nechat ušít ale i pánové…

Pokud sháníte skvěle padnoucí prádlo, plavky, nebo i úžasné noční prádlo, košile – zkuste právě obchody Spodní prádlo Radúza, budete určitě nadšení!

Spodní prádlo Radúza najdete v Olomouci v OC Haná, dále v Prostějově v OC Zlatá brána, v Přerově v OC Galerii Přerov a také v Praze.

ODKAZ: SPODNÍ PRÁDLO RADÚZA / facebook
ODKAZ: SPODNÍ PRÁDLO RADÚZA / instagram