Představuji: škola vaření v Brně – Kuliner plus!

Také patříte k takovým „gastro nadšencům“, stejně jako já?:) Ochutnáváte rádi nová jídla, baví Vás vaření, chcete se v tomto směru učit nové věci? Pak rozhodně čtěte dál – dnes Vám totiž představím jedinečnou brněnskou školu vaření – Kuliner plus!

luk_4943

Začnu opět u sebe – a mým vztahem k vaření:) Respektive, vztahem k jídlu! Přiznávám, jsem velký gurmán. Co se jídla týká, moc ráda ochutnávám nové věci, miluji návštěvy restaurací – vždy je to pro mě jedinečný zážitek, který potěší všechny moje smysly. U jídla se vždy ohlížím na kvalitu, než na kvantitu, je pro mě důležité i to, jak pokrm vypadá na talíři, jak voní…

cof

Budu ale upřímná – ta nejlepší jídla ochutnám v naprosté většině případů právě vždy v restauracích, co se týká vaření, nejsem žádný velký přeborník:) Vařit umím – ale obyčejná, ne příliš kreativně založená jídla. Nejsem v tomto směru profesionál – spíš, řekněme, laik. A proto se moc ráda v ohledu vaření zdokonaluji a učím nové postupy a směry.

cof

Zkrátka, rozhodla jsem se, že nejlepší cestou, jak se naučit vařit – a to, co mi chutná, je absolvovat školu vaření a některý zajímavý kurz.
V Brně mě oslovila nabídka školy vaření Kuliner plus – zajela jsem se do Moravan, kousek od OC Futurum v Brně, mrknout do kuchařského studia této školy a zároveň, zjistila jsem tu pár informací o tom, co zde nabízí. 

snimek-obrazovky-2017-01-18-v-17-32-50

A můžu Vám říct, vypadá to zde fakt krásně! Navíc, nabídka kurzů, které tato škola pořádá, opravdu stojí za to. Lidé se zde mohou naučit vařit, ale také si sem chodí pro inspiraci pro domácí vaření.

20161122_191125

Studio má nádherně vybavenou kuchyni a výborné zázemí – moderní, čisté a designové. Bude se Vám líbít:)

Kurzy zde vedou profesionální kuchaři, často z mnohých vynikajících restaurací, z Brna, Prahy i dalších měst. Své kuchařské schopnosti tu mohou vypilovat všichni ti, které vaření baví a chtějí se naučit nové a zajímavé věci.

Ve škole vaření Kuliner plus vaří z čerstvých a dostupných surovin a často zde domácí kuchaře zajímá nákladovost daných pokrmů (dokonce zde mají i kurz, kde naučí zpracovat celé kuře na několik chodů s vyčíslenými částkami, na kolik takové vaření pro čtyřčlennou rodinu přijde), lidé jsou často překvapeni, jak se dá vařit kvalitně, chutně a zároveň úsporně.

20161122_210255

Navíc, ve škole vaření Kuliner plus mají kurzy i pro děti – což mě také hodně oslovilo. Přece jenom, jak dobře vím, vaření baví snad všechny děti – i moji dva kluci milují, když mi mohou v kuchyni s čímkoliv pomáhat:)

29

Škola vaření Kuliner plus nabízí celou řadu zajímavých kurzů, zaměřených na určité typy jídel – můžete se zde naučit dělat dokonalé steaky, exotické, thajské speciality, úžasně vypadající pokrmy z molekulární kuchyně, sladké dobroty, vegetariánská jídla, za pozornost stojí i zmiňované kurzy pro děti… Celou nabídku kurzů, včetně veškerých informací a termínů, si pak můžete prohlédnout ZDE.

1

Kromě kurzů vaření můžete využít i další zajímavé služby – profesionálního kuchaře si můžete pozvat třeba i k Vám domů, kde se postará o přípravu jedinečného pohoštění, podle Vašich představ.

Navíc – ve škole vaření Kuliner plus se věnují i profesionálním kuchařům, pro které pořádají kurzy vaření v kombinaci s efektivním využíváním technologií v profesionálních kuchyní restaurací a hotelů. Tuto službu rádi využívají majitelé restaurací a hotelů, zdokonalují tak svůj kuchařský tým, pro kuchaře je to často i odměna a další motivace.

cof

Studio Kuliner plus si můžete také pronajmout, můžete zde zrealizovat třeba zajímavý firemní teambuilding, oslavu, nebo jiný event.

A mimochodem, kurz vaření je naprosto skvělým a originálním tipem na dárek pro kohokoliv! Můžete věnovat dárkový poukaz, buď na konkrétní kurz, nebo „otevřený“ poukaz, kdy si obdarovaný sám vybere.

cof

Já sama ve škole vaření Kuliner plus kurz brzy absolvuji – a o svoje dojmy se tu samozřejmě s Vámi podělím…:)

Školu vaření Kuliner plus najdete na adrese Bohunická cesta 727/15, v Moravanech, jen malý kousek od nákupního centra Futurum.

ODKAZ: KULINER PLUS/web
ODKAZ: KULINER PLUS/facebook