Představuji: renovovaný nábytek Freya Vintage Style & pozvánka na workshopy!

I starý nábytek, když se mu dá nová podoba, barva, ale především láska a péče, se může stát zcela výjimečným prvkem každého interiéru. Právě renovovaný nábytek je – jak sama vnímám – stále více oblíbený. Ovšem zrenovovat staré kousky a dát jim „nový život“, to není nic jednoduchého. Chce to cit, talent, ale i zkušenosti. A to vše bezesporu má Jakub David, který vkusně právě takový nábytek renovuje – a to pod svou značkou Freya Vintage Style. O Jakubovi a jeho práci je stále více slyšet – dokonce se zúčastnil i pořadu Jak se staví sen. V jeho mikulovské dílně vznikají překrásné kousky – a mohou se stát součástí třeba i vašeho domova, nebo jakéhokoliv prostoru.
Mimo to, Jakub v showroomu v Mikulově pořádá také workshopy, kde se můžete naučit, jak nábytek renovovat a hlavně, jak pracovat s kvalitními křídovými barvami Annie Sloan, se kterými Jakub pracuje a jako jediný na Moravě je i nabízí a prodává.
Nejbližší workshop bude 21. září – přihlásit se můžete i VY! Mimochodem, cenově jsou workshopy skvělé. :) Víc info & přihlášky: https://www.freyavintage.cz/21-9-2024-zrenovuj-si-svuj-kousek-nabytku-s-freyou/
Čtěte dál!

Věřím, že kdo má doma nějaký ten kousek renovovaného nábytku – třeba po babičce – má k němu výjimečný vztah. Dát totiž něčemu starému, používanému…šanci na další využívání, to je přece minimálně hezká myšlenka.

Navíc, v dnešní době, kdy obchody nabízí nespočet věcí a všichni žijí víceméně konzumním stylem, je obecně lepší zamyslet se nad udržitelností. Koupit si něco v bazaru, second handu…proč vlastně ne? Navíc, jak vždy říkám – k takové věci, která má za sebou už nějaký příběh, nějakou historii, budete mít vždy bližší vztah.

Zpátky k renovovanému nábytku, i ten se totiž může stát zcela výjimečným a designovým kouskem vašeho interiéru.
A právě překrásný, designový, renovovaný nábytek – to je značka Freya Vintage Style, za kterým stojí jeden jediný člověk – Jakub David z Mikulova. Jakub už sedm let sám vybírá, kupuje starý nábytek a vrací mu život. Opravuje ho, změní barvu, doladí detaily…a vznikne nádherný kousek, který se stane chloubou každého interiéru.

Já jsem překrásný renovovaný nábytek Freya Vintage Style obdivovala v mikulovských Soul Apartments – o těch jsem vám zde psala, mrkněte ZDE. Právě renovovaným nábytkem Freya Vintage Style jsou zde všechny apartmány vybaveny.

Jakub pracuje s velmi kvalitními křídovými barvami Annie Sloan Chalk Paint – které jsou mimo jiné ekologické, mají atestaci nezávadnosti pro děti, navíc se s nimi kreativně pracuje a rychle schnou. Tato značka je v oblasti renovace nábytku mimořádně oblíbená i celosvětově. Jakub David používá barvy Annie Sloan jako jediný na Moravě – a nabízí je i na svém e-shopu www.freyavintage.cz, nebo v kamenné showroomu v Mikulově na Kapucínské 20. 

Renovovaný nábytek od Freya Vintage Style samozřejmě můžete mít i vy, a to pro jakékoliv využití. Jakub renovuje nábytek jak v rámci jednotlivých kusů, ale také pro hotely, obchody…

Nábytek můžete dodat buď svůj, který máte – pro renovaci, nebo vám Jakub sežene, po bazarech a vintage shopech – samozřejmě vybere ho po konzultaci s vámi. Domluvíte se pak i na stylu, barvách…jak daný kus zrenovuje.

TO HLAVNÍ – Jakub pořádá ve svém mikulovském showroomu také workshopy, kde se můžete naučit jak nábytek renovovat, ale také jak pracovat s barvami Annie Sloan. 
Workshopy probíhají po malých skupinkách, s individuálním přístupem, Jakub zajistí veškeré vybavení – barvy, štětce… Můžete si buď přinést menší kousek svého nábytku k renovaci, ale není to nutné – pokud nemáte, Jakub vám zdarma poskytne (například rám na obraz, na zrcadlo…).

Zmínit musím i velmi sympatickou cenu workshopu – 2190,- na osobu včetně všeho (součástí je i drobné občerstvení).

Nejbližší workshop bude 21. září – a stále jsou volná místa, můžete se přihlásit!
Více informací & přihlášení se: https://www.freyavintage.cz/21-9-2024-zrenovuj-si-svuj-kousek-nabytku-s-freyou/

Showroom & dílnu Freya Vintage Style najdete v Mikulově na Kapucínské 20, workshopy, barvy Annie Sloan – pak můžete objednávat i na e-shopu, viz odkaz níže.

ODKAZ: FREYA VINTAGE STYLE / web, e-shop
ODKAZ: FREYA VINTAGE STYLE / facebook
ODKAZ: FREYA VINTAGE STYLE / instagram