Představuji novou restauraci, bar & kavárnu – ENDOR!

Mám velkou radost, že vám mohu doporučit další místo, kde se v Brně opravdu dobře najíte! V říjnu se totiž na Lazaretní 1/7, přímo za Vojenskou nemocnicí, otevřela nádherná restaurace, kavárna & fitness centrum ENDOR!
Určitě se vám budou líbit i samotné prostory, nové, moderní, v krásném designu. Výhodou zde je i parkování zdarma přímo před restaurací. To hlavní – výborně tady vaří, zajít si sem můžete na snídaně, obědy, večeři… A doporučuji navštívit také kavárnu a bar ve 4. patře – je odtud krásný výhled na Brno!
Pozvánkou do restaurace Endor vám bude i můj následující článek…

Věřím, že právě restaurace Endor se v Brně setká s velkým zájmem – má totiž rozhodně co nabídnout! Prostory restaurace se nachází v nově zrekonstruované budově bývalého ředitelství Nové Zbrojovky, design prostředí je v moderním stylu, prostředí je příjemné, čisté, nové… Určitě se tu budete cítit velmi dobře!
Já ocenila i koncept open space kuchyně, kdy můžete vidět, jak se vaše jídlo připravuje.

Endor je místem, kde se dobře najíte, můžete si sem ale zajít i na kávu, nebo na drink – ve 4. patře téže budovy se nachází stejnojmenná kavárna a bar, navíc je tu i prostorná venkovní terase s překrásným výhledem na Brno. Jak to počasí dovolí, můžete zde posedět, dát si kávu, drink, domácí limonádu (na které si mimochodem i sami připravují sirupy)… 

K Endor pak patří i fitness centrum v přízemí, hned vedle restaurace.

Ve svém konceptu je tedy Endor prostorem, které souzní s myšlenkou zdravého životního stylu – můžete si zde zacvičit a také, dobře a hlavně zdravě se zde najíst.

Restaurace se tedy zaměřuje na jídla obecně v rovině zdravého životního stylu. Používají zde velmi kvalitní suroviny, žádná dochucovadla, sypké směsi… minimálně tu také zahušťují moukou, aby jídla byla skutečně lehká, zdravá.
Na vaši žádost vám zde také připraví jídla bezlepková.

Zároveň si zde i vše připravují sami – omáčky, bulky na burgery, těstoviny…
I já můžu napsat, že jídlo bylo naprosto božské! Ochutnala jsem zde italské risotto s krevetami, burger i steak – opravdu to bylo moc dobré, chuťově naprosto vyvážené, akorát dochucené…

Doporučuji ochutnat jejich burgery! Dokonce si sami pečou i bulky – jsou vynikající!

Do restaurace Endor si můžete zajít na snídaně, které tu podávají od 8:00 do 10:30. Ve snídaňové nabídce nechybí oblíbená jídla s vajíčky, sladké snídaně…pro každého něco.

Od 11:00 do 14:00 se podávají jídla z týdenního menu, jedná se o výběr 6 jídel, vybrat si můžete i různé přílohy, omáčky… Výhodou je, že jídla z týdenního menu vám hned vydají na tácky – jste tedy odbaveni hned, bez čekání.

I proto, do Endor si můžete odskočit na oběd třeba z práce – dobře se najíte a nemusíte tu strávit mnoho času.

Od 14:00 si můžete dále vybírat jídla z ala carte nabídky – nechybí steak, burger a další speciality.

Prostory restaurace Endor i kavárny a baru ve 4. patře můžete využít i za účelem pronájmu pro různé akce, oslavy, večírky… Skvělé je, že za pronájem si tady nic neúčtují.
Na vaši akci vám zde zajistí kompletní catering, nebo i výzdobu.

Zastavte se novou restauraci Endor vyzkoušet! Jsem si jistá, že tu budete moc spokojení a bude vám chutnat. :)
Pokud hledáte tip, kam na jídlo v Židenicích – zkuste to právě zde!

Endor – restauraci, kavárnu i fitness najdete na Lazaretní 1/7, přímo za Vojenskou nemocnicí, v budově nově zrekonstruovaného bývalého ředitelství Nové Zbrojovky.
Výhodou je i parkování zdarma přímo před restaurací.

Otevřeno je zde od pondělí do pátku od 8:00 do 18:00, a to nyní zatím ve zkušebním provozu.

ODKAZ: ENDOR / web
ODKAZ: ENDOR food&bar / facebook
ODKAZ: ENDOR / instagram